dreamsims

Senaste inläggen

Av Tove - 21 augusti 2014 19:30

Hej. Ska nu inte komma som en värsta wannabie som tror att jag är superkänd inom simsvärlden, för det är jag inte. Så inga hatkommentarer nu. Men, jag tänkte tipsa er om några saker som kan hjälpa er att skriva bra inlägg (inte för att mina är bra men...) och så. Detta är mina åsikter och jag skriver upp de sakerna som jag letar hos en bra simsbloggare. Jag skriver det här inlägget för att ni ska få tips för det kan ju finnas nybörjare inom bloggning. Jag hittade detta inlägg i junis arkiv och tänkte skriva klart det! Detta gäller både vanliga bloggar och simsbloggar. 

 


1. Stavfel. Japp, jag tycker stavfelen gör en superbra blogg till en mindre bra blogg. Jag  har aldrig haft problem med stavningen, men för andra kanske det är svårare och det respekterar jag ju såklart. Däremot ärdet är ganska irriterande att komma till en blogg som har stavfel i varenda mening, extrema stavfel (inte något litet i kanske varje mening då men jag menar riktigt ordentliga stavfel så att man knappt kan se vad det står), så man tröttnar. I alla fall jag. Men det gör ju såklart inte något om det är ett litet i varje inlägg, som sagt. 

 

 


2. Starta inte en blogg om du inte känner dig tillräckligt intresserad för något. Starta ingen blogg för att alla andra har det,eller för att få status eller liknande. Du ska helst gilla att skriva så att inläggen är intressanta och man ska helst ha myyycket kunskap inom det man ska blogga om. Att komma till en blogg som inte kan någonting om ämnet - jag lämnar direkt. Det känns lite konstigt att komma till en simsblogg som inte kan så mycket om saken. Man ska veta relativt mycket om det, inte liksom "sådär" eller "lite". Om du känner att du har något att dela med dig - inte bara det som alla andra skriver om - så go for it! Men annars, vänta ett par år. Kanske är du mer intresserad då? Eller så har du tappat intresset helt, vem vet. 


 

 

3. Varierande inlägg.

Ååå, det här suger jag verkligen på! Det känns nästan pinsamt att jag rekommenderar varierande inlägg och så gör jag knappt det heller. Men ni vet ju varför, hehe. Jag tycker att det är ganska tråkigt om man bara lägger upp t.ex nedladdningstips (om någon har en nedladdningstipsblogg så räknas det inte, för då är den bloggen gjord för det ju), eller BARA 30-dagarsutmaning osv. Försök variera: Utmaningar kanske? Spelinlägg? Guider? Fusk? Bildbomber? Listan kan göras lång. :D


 

 

4. Massor med bilder!

En blogg är ganska tråkig utan bilder. Det skulle vara väldigt tråkigt att bara läsa ett PGC-inlägg utan bilder (tro mig, det är inte vanligt, men jag har stött på det). Då kan jag inte få fram bilder i huvudet hur simmarna ser ut, vart simmen arbetar m.m Det skulle vara ganska tråkigt, alltså.


 

(Åh, jag saknar Sandra Canavan så myyyycket *snyft*)

 

5. Inga småinlägg.

Det blir ganska dålig kvalité på en simsblogg om man gör småinlägg. Särskilt eftersom man vill läsa om SIMS och inte bara några småinlägg.

Exempelvis: 

"Hej. Jag vet att jag inte har bloggat. Jag ska göra det sen. Kramis."

Eller:

"Hej, nu är jag tillbaka från Grekland."

Eller: 

"Hej. Idag var jag i stallet. Men jag bloggar mer sedan! Hejdå!"


Ni förstår ju. Jag har stött på bloggar som i princip bara lägger upp sådana små meddelanden utan bilder eller så. Liksom som om man kastar ur sig något för att läsarna måste få veta ATT MAN LEVER. Jag har motstått lusten av att slänga in sådana där småinlägg, jag blir sjukt stressad när jag märker att det gått så lång tid sedan jag bloggat, men jag försöker att inte göra småinlägg ofta i alla fall.


 

 

6. Beskriv mycket!

Försök att beskriva så mycket du kan! Var noggrann, läs igenom inlägget innan du publicerar. Kasta inte ur dig någonting (vilket jag har en tendens att göra ibland för att jag är så stressad över att behöva publicera någonting. Jag måste jobba på det) bara för att, liksom. Och skriv inga halvfärdiga meningar. Man ska förstå vad som står. Det är bra med lite variation i sina beskrivningar, så att man inte alltid beskriver sakerna likadant. Om du skriver om en PGC-familj kan du beskriva vad de gör dagligen - kanske har det hänt något kul på jobbet eller har mamman i familjen fått en befordran? Vad fick tonårspojken i slutbetyg? Vad är pappans livslånga önskan? Det finns inget slut (eller jo, det gör det, hahah), beskriv. Det är allt. Däremot, ska man inte beskriva för mycket. Vad äter familjen till frukost, lunch, middag, mellanmål, frukost, lunch, middag, mellanmål. Sådant som är oviktigt kan du gärna hoppa över.  

 

7. Uppdatera regelbundet!

Super. Nu är jag här igen med ett tips jag knappt håller själv. Försök att uppdatera regelbundet. Läsare tröttnar ofta när ens blogg inte uppdaterar ofta, jag är ett levande bevis här. Under en period uppdaterade jag inte, jag tappade läsare. Det gör jag fortfarande. Så det är absolut inget bra att sluta uppdatera regelbundet (vilket ingen behöver påminna mig om, jag jobbar på det). Så, ja, försök. 


 

 

8. Försök ha lagom mycket bilder!
Ha inget inlägg med metervis lång text UTAN en enda bild. Jag skummar oftast igenom ett sådant inlägg, om det inte är så viktigt. Försök i alla fall att ha minst en bild som delar texten, för då blir det mycket lättare att läsa plus att det blir roligare!!


 

 

Några tips om du vill ha flera läsare:


1. Kommentera din URL på kända stora simsbloggar!

Kommentera är nästan viktigast. Kommentera på kända storbloggare. Och framför allt - lämna din URL. Jag kikar ibland in på bloggar som jag hittar via andra bloggar, och jag har hittat en del favoriter. Kommentera ofta, och mycket. I de bloggar jag läser dagligen känner jag igen ett eller två namn i kommentarsfältet, och jag kikade in där efter att namnen poppat upp efter några inlägg. Flera läsare till den bloggen du är inne på kommer säkerligen klicka in sig på din blogg! Men bli inte en "stalker" som dampar med kommentarer. Skriv heller inte "KOLLA MIN BLOGG" för då kommer både den som bloggar och andra tycka att du är konstig och dryg och ABSOLUT INTE KLICKA IN SIG PÅ DIN BLOGG. 

2. Gör länkbyten!

Länkbyten är perfekt! Gör länkbyten med kända bloggare, men de flesta storbloggare får knappt plats med alla länkar, som Fanta till exempel. Men det kan även vara smart att göra länkbyten på mellanstora eller halvkända bloggar, för de har ju läsare de också och det är ju fler än jag som inte bara läser de kända bloggarna utan också kollar de halvstora.


Men det var mina tips, hoppas att ni fann de användbara. Jag har suttit med inlägget sedan halv åtta och nu är den sjutton minuter över åtta. Så lämna gärna en kommentar, det betyder guld. Jag vet att alla de här tipsen kanske jag inte heller gör perfekt men jag jobbar på det, som sagt. 

I helgen ska jag och pappa försöka fixa in mina gamla simmar, så jag tror nog att uppdateringen kommer vara hyfsad framöver. Kram!!


Tove

 

 


ANNONS
Av Tove - 18 augusti 2014 13:24

Hej!
Ville bara kika in här och säga förlåt för att det varit tyst på bloggen. Jag har inte haft tid eller blogglust (jag ville njuta av sommarlovet) och hade helt enkelt ingen lust alls att blogga men nu är jag taggad till att börja blogga mer regelbundet!! :) Idag började jag sexan och det var väl kul... antar jag. Men det kommer inlägg i veckan förhoppningsvis och sedan ska jag ta tag i att föra in simmarna i min dator i helgen. 


Hoppas ni haft en bra dag hittills!


Kram

Tove

ANNONS
Av Tove - 6 augusti 2014 14:59

Hej!
Som jag skrev i något inlägg, så ska jag börja skriva om en ny familj som jag spelat på, för mina gamla simmar är inte överförda än. Och jag vet, jag har typ "lovat" en massa saker, som typ att skriva om karriärerna osv men saken är den, jag glömde bort. Eftersom jag är en människa kan jag också glömma bort saker och när jag kom på det hade vår gamla dator dött och ja... Så att ni vet att jag fortfarande har det i tankarna men jag kan inte nu, för mina gamla simmar är ju inte överförda till den nya datorn :(

 

Jag har ju berättat om familjen lite i detta inlägg, läs det om du inte har gjort det! Men familjen består av: mamma Anna Holmgren som drömmer om att bli en duktig sångerska, eh... vad ska jag kalla honom? Hrm. En alien, som heter Xabeqa Youth och ja... Inte har några mål alls och Annas barn Sara och Anton som hon fick med Alex Holmgren innan han blev utsparkad. Kort sagt. 


Yabeqa hade inget jobb ännu, och än så länge tjänar familjen inte så bra då Anna fortfarande är en amatör inom sångarbranschen. Så en morgon, då Xabeqa precis avslutat sin återställning av hjärnkapacitetet bestämde han sig för att prova lyckan på stadshuset... klockan halv fyra på morgonen. Och definitivt tog han sitt rymdskepp dit. 

   

 

Snart hade han fått jobbet!

 

 

Hösten har kommit till Starlight Shores. Morgonen börjar med att Anna är tvungen att åka in till stadshuset, för att hjälpa till med "fallet med den försvunna laman".

 

 

 

Fast när Anna var klar så kom hon ut och såg sur ut, så jag skickade in henne igen, men inte ens då ville hon slutföra uppdraget, så hon slapp.

 

Xabeqa fick ett positivt besked av sin chef - han hade fått en befordran till Skrivbordsryttare! Han gick hem med en nöjd min, 239 simdaler rikare på dagens lön plus 480 simdaler! 

 

Ett förfärligt höstregn bröt ut då Anna och Xabeqa ätit middag, så Xabeqa bestämde sig för att ta itu med uppgiften chefen hade gett honom. Han skulle läsa polisboken "Hur man undviker betongskor", så han satte sig vid köksbordet.

  

 

Ja, vad ska jag säga? :P

 

 

Dagen efter...

 

 

Anna har en trevlig pratstund med den olydiga barnvakten efter att hon kommit hem från ännu ett sångogram...

 

 

... tills det är dags att utföra ett annat sångogram.

 

Efter att ha lämnat barnvakten hemma igen, som för övrigt såg sur ut för att behöva ta hand om barnen lite till, begav Anna sig till Markövertags Byt o Sälj, där hon överraskade Talan Sagar med ett sångogram.

 

 

När hon avslutat det skyndade hon fram till kassan för att kolla om det fanns något hon kunde köpa begagnat. Anna fyndade en nalle för 39 simdaler vilket hon var mycket nöjd med. 

 

 

Väl där hemma bestämmer hon sig för att fira med tårta eftersom hon var så nöjd med det billiga köpet... innan det är dags för nästa sångogram på gymmet. Det är tufft att vara ett sångogramproffs. 

 

 

 

Familjens gammelteve gick sönder, men det löste Xabeqa enkelt genom att rekombobulera den och snart var gammelteven så gott som felfri. 

 

 

Som ni ser blev Xabeqa jättelycklig över sin framgång. 

 

 

Dock sjönk hans hjärnkapacitet ganska mycket så han skyndade sig att återställa den. 

 

 

Anna vaknade på natten och upptäckte att hon var gravid!

 

 

Xabeqa blev ganska glad över nyheten och stackt omedelbart till Starlight Shores stadsbibliotek för att läsa lite graviditetsböcker. (På planeten han bodde på förut fanns det antagligen inga graviditeter med mänskliga simmar, så det här var något helt nytt för honom)

 

 

På morgonen vaknade Anna med ryggsmärtor, så hon åkte in till stan för att gå till den gemensamma byggnaden för bokhandel och spa. Där betalade hon 250 simdaler för en svensk massage på spaet, vilket var bortkastade pengar för det hjälpte inte mot hennes ryggsmärtor.

 

 

Så Anna bad Xabeqa att massera henne istället. 

 


Klockan ett den eftermiddagen var Xabeqa bjuden till en halloweenfest hos hans polischef Evan Best. S Xabeqa klär på sig hans förtjusande (not) blå dräkt och beger sig dit. 

 

 

Och gissa vem som befann sig på Evans fest? Jo, Annas ex-fästmö Alex Holmgren! Xabeqa blir nyfiken på hur Alex's liv ser ut idag efter allt Anna berättat om honom och går genast fram till honom. Xabeqa får reda på att Alex inte hittat någon ny partner sedan Anna sparkade ut honom, och Alex är fortfarnde i botten inom musikbranschen och har inte lyckats skaffa sig en befordran. 

 

 

 

När Xabeqa kommit hem och han och Anna ätit klart middagen ringer det på dörren och utanför står en liten blond flicka. Det är Maria Best, antagligen Evan Bests dotter. Först undrade jag vad hon gjorde där, men sedan gick Xabeqa fram och gav henne godis, så det var Trick Or Treat. 

 

 

 

Medan Xabeqa är på jobbet passar Anna på att umgås med barnen så mycket hon kan. Trots att hon inte får någon ersättning för hennes mammaledighet bryr hon sig inte så mycket, för Xabeqa fortsätter att tjäna pengar i rask takt.

 

 

 

 

Nu har han blivit befordrad till Trafikpolis, nivå 3 i poliskarriären. För fem dagar sedan började Xabeqa jobba inom poliskarriären och han stortrivs på jobbet, nu när han gått från nivå 1 till nivå 3 redan efter en arbetsvecka. 

 

Efter att Anna duschat och fräschat upp sig känner hon sig reda för att ta en promenad med de nyinköpta barnvagnarna, det är ju trots allt tvillingarnas sista dag som småbarn. Anna tar med sig Sara och Xabeqa tar med sig Anton. 

 

 

 

De båda går åt olika håll men båda styr sina steg hemåt samtidigt. Olyckligtvis sätter värkarna igång och Anna är ju ute med Sara och vagnen! Hon står ett eller två hus ifrån sitt eget hus och håller i Sara. 

 

Samtidigt kommer Xabeqa och Anton hem, Anton växer upp till barn och Xabeqa försöker ta med Anna till sjukhuset men det går inte. Så det blev lite katastrof, En kvinna som gick förbi stannade och stirrade på Anna. Jag var tvungen att avbryta spelet där...

 

Men vi återgår till födseln, den här gången befann sig Anna som tur var hemma. Först föddes flickan Bella, som blev en alien (!!). Bella föddes med egenskapen God och jag valde Konstnärlig efter sin pappa. Bara någon minut efter föddes flickan Angelina, som blev en alien hon med (!!!). Angelina föddes med egenskapen God och jag valde Älskar kylan. 

 

 

 

Anton växte upp till ett barn och fick egenskapen Snobb för att han hade en dålig barndom (kanske för att jag valde att fokusera mer på Annas graviditet, haha :))

Och Sara blev också ett barn men hennes egenskap kommer inte jag ihåg. 

 

Jag är jätteeeeglad över att barnen blev en alien, tro mig... Fortsättning följer i del 2! :)

 

 

 

Av Tove - 1 augusti 2014 16:25

Hej!

Jag tänkte sätta igång med bloggens 1-årsfirande, bloggen fyllde egentligen år i maj, men  detta blev lite uppskjutet, men bättre sent än aldrig, eller hur? Idag ska jag berätta om varför jag skapade bloggen. Hoppas ni gillar inlägget. Det här inlägget blir i ett annat typsnitt, för det ska ju vara Bloggens historia.

 

Det började med att jag köpte Destination Världen. Då hade jag bara Grundspelet och Drömjobb, och Destination Värden också. På omslaget till spelet var det en mumie, och jag hade aldrig haft en annan varelse i mitt spel. Så jag ville ju såklart skapa den där mumien. Men jag visste inte hur, så jag googlade lite. Tyvärr kom det inga svar om hur man gjorde den där mumien, så jag hade typ tappat hoppet helt när jag hittade Sannes blogg. Thesimsblogg. Hon förklarade detaljrikt och grundligt steg för steg hur man gör en mumie, så jag testade. Och det funkade! Jag minns glädjen då jag hade min lilla mumie i mitt spel. Jag var ganska liten då, kanske 9-10 år. Några månader, ett halvår, eller ett år senare hittade jag Fantas simsblogg, och Fredrikas, det var då jag blev en äkta läsare som dagligen gick in till de olika bloggarna. 

 

 

Sedan tänkte jag: Hur vore det att ha en egen simsblogg?

Men såklart så tänkte jag: Nej, absolut inte! Visst gillar jag att skriva men det där med bilderna? Usch så krångligt att behöva ta bilder, och jobbigt. 

 

Allt eftersom jag spelade mer Sims fick jag reda på att det fanns (och finns) en utmaning, The Perfect Genetics Challenge. Det verkade otroligt kul! På alla bloggar körde de PGC och jag bestämde mig för att testa, så jag skapade Rose Line, limegrönt hår och rosa ögon. Då jag började spela började jag skriva vad som hände familjen Line i skrivprogrammet Pages. Jag skrev vad de gjorde, alltså vad som hände i deras liv. Jag började även ta kort, mer och mer bilder på Sims fyllde datorn, jag bestämde mig för att klistra in bilderna på familjen Line i texten som jag skrivit i Pages, där de passade till texten.

 


Det blev aldrig av. Jag hade skrivit så mycket att jag inte orkade. Det var ungefär då som jag upptäckte Spacesims.bloggplatsen.se. Fredrikas gamla blogg. Hon skrev om sin PGC, och hon skrev så otroligt bra, så jag ställde några frågor i frågerutan om hur det var att ha en blogg osv, och hon svarade väldigt bra. :) 

Från och med det bestämde jag mig för att testa, att testa att ha en egen simsblogg. 

 

Dagen kom, jag registrerade en blogg på Bloggplatsen eftersom Fredrika rekommenderat det till nybörjare. Sedan var det ju det där med namnet. Jag såg några namnförslag på någon blogg, Simsdream. Det var ett fint namn, men bloggen var redan tagen, så det gick inte. Men då bytte jag plats på orden och då blev det DreamSims. 

 

Jag började att skriva på bloggen första dagen, jag spelade lite med familjen Baba. Då trillade min första kommentar in. Jag kommer ihåg hur glad jag blev över att någon över huvud taget ens hade varit inne på bloggen, svarade superlångt för att vara en så kort kommentar, gick in på bloggen som personen hade, och kommenterade där. Alltså, jag blev sjukt glad, ni förstår nog inte. Allt flöt på, och sedan ramlade det in fler kommentarer. Bland annat "Fin blogg". Alltså, då blev jag ännu gladare, jag kan inte beskriva hur glad jag blev över den lilla kommentaren. Hehe. 

 

Sedan dess har det bara fortsatt, jag har aldrig tagit en bloggpaus (!), även om det funnits perioder där jag varit inaktiv. Jag tycker det är otroligt kul att blogga, och jag blir superglad över varje kommentar. Så kommentera på! :D Jag är väldigt glad för allt Sims har gett mig, och jag hoppas att jag kommer tycka att det är lika roligt om 10 år, haha. 

 

Inlägget blev för långt. Jag vet. Så att ingen behöver påpeka det, men jag ville ju berätta allt om hur jag skapade bloggen, och hoppas ni gillade inlägget, jag kanske inte blev så jättenöjd men det är i alla fall allt jag kan berätta. Kram på er!

 

 

Av Tove - 27 juli 2014 15:05

Nu har Origin en kampanj, man kan få The Sims 2 Ultimate Collection helt gratis fram till den sista juli (31 juli). I UC (Ultimate Collection) ingår alla The Sims 2 expansionpaket och prylpaket. För bra alltså! Men hur ska man bära sig åt för att skaffa det?


Jag lovar, majoriteten av er som läser detta har sett hur man gör på flera andra bloggar. Och jag vill inte vara en härmis, som härmar alla andra bloggar, men det finns ju en chans att nåon som läser inlägget inte har sett den här guiden någon annanstans, så varför inte skriva det här på min blogg också? Dessutom är det här mina ord, mina bilder osv, så jag är inte en "härmis", vill bara sprida denna möjlighet så att fler kan ta del av den! Enjoy!

 

Förut var man tvungen att kontakta EA osv, men nu finns det ett myyyycket enklare sätt att fixa det på. 

Du börjar med att öppna Origin. Om du har ett/flera Simsspel borde du ha Origin-appen automatiskt på ditt skrivbord.

 

 Sedan loggar du helt enkelt in på Origin, skapa ett nytt konto ifall du inte har något konto där. När du är inloggad så klickar du på den lilla Origin-symbolen längst upp till vänster. 

 

Sedan klickar du på "Lös in produktkod...". När du klickat på det kommer det se ut så här:

 


Klicka där och skriv in "I-LOVE-THE-SIMS" i rutan där du ska skriva in produktkoden.

 

Därefter kommer UC upp och du trycker på "Nästa".

 

Klar!

 

Sist av allt trycker du på LADDA NER för att ladda ner spelet till datorn.

 

Hoppas ni gillade guiden, skynda fynda innan sista juli så att ni inte missar chansen att få UC och detta får man enkelt och gratis. Man har kvar UC hur länge man vill och kan spela obegränsat, så det tas inte bort eller något.

 

Jag ber om ursäkt angående bilderna. Jag vet inte hur man tar en skärmdump på vår dator och detta inlägg kanske ses som oproffsigt eftersom kvaliteten suger och jag har tagit bilderna med en iPhone. Men det är ju bättre än ingenting, eller hur?  Och jag har inga planer med att fortsätta lägga upp dåliga bilder, detta var bara en gång då jag behövde bilder till guiden, så jag tror inte det kommer så många "oproffsiga" bilder i framtiden. 


Av Tove - 26 juli 2014 20:46

Hejsan!

Jag lever. Bara så att ni inte tror att jag är död eller något, för jag har inte yttrat ett ord ifrån mig sedan det där inlägget i Danmark, som jag förresten blev så sjukt onöjd med eftersom jag skrev det i all hast bara för att jag ville att ni skulle veta att jag inte gått och dött eller något i den stilen. Men nu ska jag inte snacka om att jag inte är död eller att mitt förra inlägg sög, för jag ska komma med några nedladdningstips till er (jag läääängtar efter CC). 


Kollade snabbt igenom Anubis idag, och fann denna finfina klänningen (har typ gått och blivit kär i den, haha). 

Och sedan kan man ju ändra färgerna också (de på de översta bilderna var nog inte de snyggaste jag sett), alltså vilken perfektion det kan bli med en sådan klänning. Laddas ner HÄÄÄÄR.


Sedan, ett jättesnyggt hår från Beaverhausen.

Alltså, det skulle bli såå snyggt att kombinera håret med klänningen ovan. Laddas ner HÄR


Och sist, men inte minst, ett hår som finns i alla åldrar (för tjejer).

Jag måste verkligen skaffa fler snygga frisyrer till barnen/småbarnen. Laddas ner HÄR


Hoppas ni blev nöjda med inlägget, jag har idétorka. Men, jag tänkte skriva om min nya familj Holmgren, och en i familjen är en alien!! Så jag orkar bara inte klura ut hur man för över bilderna till Bloggplatsen från den nya datorn ikväll, fixar det senare. Men då vet ni att ett spelinlägg är på G, bara jag kommer på hur jag ska göra med Dropbox.


Kram så länge!
Tove:)

Av Tove - 21 juli 2014 19:52

Hej! Jag sitter nu på verandan till restaurangen till vårt boende här i Danmark. Vi bor på ett slags "hotell"

för konferanser, och då har de ju Wi-FI som jag lyckats snappa åt. Igår var min kompis Elin hemma hos mig, och gissa vad?! Jag spelade Sims, för första gången på evigheter! :) och som jag saknat det, seriöst! Jag ville typ aldrig sluta men sedan skulle hon hem osv... :) Jag och Elin gjorde en sim vid namn Anna Holmgren, och en kille vid namn Alex Holmgren. Alltså den klassiska "perfekta familjen"-stilen på familjen Holmgren. 


Men, Anna är en galen sim av sig, så hon bestämde sig för att kasta en förolämpning åt Alex bara så där och Alex blev förstås jättesur och Anna gjorde slut och kastade ut Alex. Så jag och Elin försökte hitta en ny, snygg man åt Anna, med misslyckat resultat. Men på natten kom en alien hem till Annas hus och nu är de förlovade... Och Anna hade redan fött Alex's och hennes barn innan Alex flyttade ut... 


Så jag tänkte skriva om den här familjen, typ "Livet med en alien", typ. för nu består familjen av mamma Anna Holmgren, barnen Sara och Anton Holmgren (tvillingar), och "bonuspappan" (?) .... .... (Kommer inte ihåg hans namn). 


Detta är en idé jag har, har hört talas om alienbarn men jag vet inte om det är sant, men i så fall blir det ju otroligt kul ifall det blir ett alienbarn... Låter det bra?! 


Jag tänkte publicera bilderna jag tog på Holmgrens igår, men jag är ju i Danmark och kan inte föra över bilderna till Bloggplatsen... sorry! Annars hade det varit en bra sneak peak, liksom. 


Men ha det bra, och kommentera ifall det är någon ide att skriva om den annorlunda familjen!

Kram!

Av Tove - 19 juli 2014 19:52

Hej!
Nu är jag hemma från Grekland, har haft jättekul där! :) 


Vi har inte tagit tag i att starta Sims än, men pappa har inte haft tid, och jag måste ta reda på hur man egentligen gör. Om någon vet någon bra guide till hur man för över simmarna osv på nätet kan ni gärna tipsa om sidan nere i kommentarsfältet! 


Jag ska försöka att uppdatera regelbundet, kan inte lova något för jag har alldeles för mycket att göra. Men, jag ska åka till Danmark med en annan familj och min familj. Jag kommer att vara borta från måndag (den 21 juli) till torsdag den 24 juli. Jag kommer inte att uppdatera under den tiden, då jag knappast kommer ha något internet (jag hann aldrig prova internet nere i Grekland, men pappa gjorde det och det sög).  

 

Helgen är fullbokad (efter Danmark), min farmor som bor ganska långt ifrån oss kommer på besök, och veckan därpå kanske jag får lite tid över till bloggning, har lite planer men ingenting är bestämt. 

 

Jag ska försöka fixa det här med Sims så snart jag kan, men jag hoppas ni förstår, då både jag och min pappa inte har haft tid och vi har inte hittat någon guide till hur man gör, så det skulle vara supersnällt om ni ville kommentera om ni vet hur man för över simmar från en dator till en ny (vi har filerna dvs).


Vi hörs! Och jag lever, det gör jag. Så att ni bara vet.


Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Tidigare år

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se