dreamsims

Senaste inläggen

Av Tove - 1 december 2014 16:58

Hejsan

Igår var det ju första advent, och idag första december! För mig, som älskar vinter och jul, är detta självklart super, men för er som hatar snö och julafton kanske mindre bra, haha... I det här inlägget tänkte jag komma med lite info ang hela december. Detta är ganska viktig information.


Jag kommer inte ha någon julkalender. Supertråkigt, jag vet. Jag skulle superdupergärna vilja ha en och skulle gärna lägga ner möda på den, men det går inte. För jag ska åka till USA. 


Japp, jag ska åka till USA för att hälsa på min morbror och hans fru som bor i Raleigh (i North Carolina). Vi kommer först vara i New York i fyra dagar för att sedan åka till Raleigh. Där ska vi vara i ca två veckor och tre dagar (om jag räknat rätt). Därför kommer det inte att komma någon blogguppdatering. Viktigt att veta för er som läser min blogg och eventuellt kommer tro att jag är död i tre veckor, när det inte blir någon uppdatering. 


Vi åker den 13 december och kommer hem den 3 januari.

Så nästa gång jag skriver på riktigt kommer det vara 2015. Helt sjukt, 2014 började ju nyss?!

Ja, så nu vet ni att jag kommer vara borta i tre veckor, så det kommer ingen uppdatering. Kommer kanske något smått inlägg om jag har Wifi, vilket jag tror att jag har i min morbrors hus. Men annars kommer bloggen stå still tills jag kommer hem igen. 


Jag håller nu på att förbereda Livet med en alien 1.3 och kanske en till del av mitt simsliv. Får se om jag hinner publicera/tidsinställa några inlägg innan jag åker, men det är inte säkert. Det är bara 12 dagar kvar!


Ha det bäst!
Kram.

 

Henne har jag inte glömt bort. Kommer byta header och Sandra Canavan kommer vara med i min nya header... Och dessutom kommer det bli massa nya In i framtiden-spelinlägg med henne! :) När jag äntligen tagit tag i saken och fört in henne, dvs. hahah... Och dessutom nya TS4-inlägg!

ANNONS
Av Tove - 21 november 2014 19:15

Hej

Tog mig i kragen och försöke göra min tredje simself... Okej, den blev inte bra. Och detta skriver jag den 21 november när jag i själva verket skapade inlägget 26 oktober... Det blev i alla fall den bästa hittills! :) Men jag tänkte att ni kanske ville följa "mitt" simsliv? Är det en bra ide? Jag gör så här: Jag skriver första kapitlet och sedan får ni avgöra om det är bra eller inte. Detta blir som en slags "mitt spel"-sak i jag-form. 

 

Presentation:
Jag heter Tove. Jag är nyinflyttad till Moonlight Falls, har tidigare tagit examen från Fort Saluts militärskola. Jag ska nu berätta om hur jag har det!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag började med att försöka hitta ett lämpligt hus. Det var lättare sagt än gjort, men i alla fall hittade jag ett litet hus inne i stan på Knotvägen 327. 


Direkt när jag gjort mig hemmastadd i huset var det dags att skaffa ett jobb, så jag satte mig på cykeln och cyklade bort till en byggnad (där inne fanns det både skola och en idrottsarena) i utkanten av Moonlight Falls. Jag fick jobbet som Lekplatsvakt på skolan för 20 kr i timmen på Everglowakademin & amfiteater. Jaja, det är ju alltid en början. Vill man bli något får man börja i botten, tänkte jag.

 

(That face)

 


Dessutom hade jag hört att man skulle vara duktig på logik, vilket jag inte dubbelkollade innan, så jag gick till en av skolgårdens schackbräden. Schack var inte direkt min grej, men det är faktiskt helt okej när allt kommer omkring.

 


Efter ett par timmar började det bli riktigt varmt ute, så jag beslutade mig för att gå till en spåvagn och bli spådd när jag nått nivå 1 i logik istället. Sierskan började med att lägga ut stjärnkartor på bordet och hon antecknade ivrigt. 

 


Allt eftersom sierskan krävde mer och mer pengar, och allt eftersom jag betalade mer och mer, så förstod jag att hon var en bluff. När sierskan krävde femtio simdaler satte jag ner foten.

Konstig stad, det här. Bluffmakerskor till sierskor, muttrade jag på vägen hem.

Jag hade fått ett litet okänt frö av henne men det var inte mer än så. 


Jag cyklade snabbt hemåt och började bli lite hungrig, så därför bestämde jag mig för att laga lite tortellini med ostsås. Tyvärr brände jag maten och det var inte särskilt gott. Hostande fick jag i mig maten.

 


Dagen var slut och det var dags att gå att lägga sig. Jag var ganska nöjd med min första dag här i Moonlight Falls. Här skulle jag nog trivas trots allt. 

 

(Btw så har jag inte så kort hår som på bilden. Har midjelångt hår i verkligheten.)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vad tycker ni? Låt mig veta nere i kommentarsfältet. Det är dock första gången jag skriver om simmar i jag-form, så mobba inte om det blev helt fail, men aja. Tror detta kommer bli ganska bra, men kommentera gärna så vet jag! Skrev egentligen myyycket mer, men tänkte inte köra på för mycket ifall ni inte gillar det. :)

ANNONS
Av Tove - 10 november 2014 17:33

Hej!
Något jag tycker är kul med Leva Livet är de medföljande internatskolorna! Det gör det hela mycket mer roligare, ifall man har en stor familj och man behöver få barnen ur vägen, i alla fall tills deblir ungdomar. Så idag tänkte jag skriva om de olika internatskolorna som finns! 


Vad är en internatskola?

En internatskola är ett alternativ till den kommunala skolan. Varje barn/tonåring blir ju automatiskt placerade i den kommunala skolan (stadens skola). I den kommunala skolan går barnen tills de tar examen och får inga färdigheter på köpet och bor hemma. Men om detta känns tråkigt och enformigt? Då kan din sim välja att sätta sitt barn i en internatskola! Kort sagt är en internatskola en skola där barnen kan åka iväg och bo på internatet under hela dennes skolgång och samtidigt lära sig färdigheter och få egenskaper. 


Hur anmäler man sig till internatskolan?

Barnets mamma eller pappa måste anmäla barnet. Man kan anmäla genom dator eller telefon och då klickar man bara på interaktionen "Skriv in på internatskola" och betalar sedan en avgift. Sedan får man välja vilken skola barnet ska till och inom ett par timmar kommer en bil som kör barnet till skolan. Vill man plocka hem barnet från internatskolan väljer man "Plocka hem barn från internatskola" och så kommer barnet hem. 


Hur bor de?


Barnen eller tonåringarna som är borta på internatskolan kommer inte att kunna styras hemma. En grå bakgrund kommer upp bakom simmen och man kan inte klicka på simmen för att kolla behov eller så. Man kan alltså inte styra barnet som är där. Man kan ha flera barn på samma internat eller olika barn på olika internatskolor. Vill man inte gå där längre kommer barnet att skrivas in på den kommunala skolan och ångrar man val av internatskola måste man plocka hem barnet och sedan skicka iväg de på nytt.


Perioder:

Det finns två perioder på internatet - barn och tonåring. När barnet fyller tonåring får man upp en ruta där en fråga kommer upp om fortfarande vill att barnet ska gå kvar för ytterligare en avgift. Egenskaper och färdigheter:


Medan barnet är på skolan kommer ett antal färdigheter att läras in. Vilka färdigheter som barnet lär sig beror på skolan (det finns olika skolor) och ibland får det även nya egenskaper. Det finns ingen garanti på att barnet kommer att ha lärt sig antal färdigheter och ha antal egenskaper när den kommit hem igen, men man har större chans att få fler färdigheterom man låter det gå kvar på andra perioden. 

Det undervisas även levnadsstil, de kan få fler möjligheter om de gått på en viss skola (t.ex. kan de som gått på Skolan för Fred och kärlek göra peacetecken)


Bra för karriärer:


Barnen som gått på internatskolorna får försprång i de olika karriärerna, olika karriärer för olika skolor.


D E    O L I K A     S K O L O R N A:


Skolan för fred och kärlek


Kostnad: 800 simdaler

Egenskaper: Vegetarisk och miljömedveten

Karriärer: Vetenskap och Kulinarisk

Färdigheter: Fiske

Extra: Kan göra peacetecken 

 

Prydinges högre internatskola


Kostnad: 1600 simdaler

Egenskaper: Karismatisk, ambitiös

Färdigheter: Författande, logik, karisma

Karriärer: Medicin (läkare), journalism, affärer, politisk

Extra: - 

 

Konstskolan LeFromage


Kostnad: 1200 simdaler

Egenskaper: Dramatisk

Färdigheter: Fotografering, skulpterande, karisma, författande, målning, piano, trummor, bas

Karriärer: Skådespelning, musiker

 

Dribbeldunks idrottsakademi


Kostnad: 1200 simdaler

Egenskaper: Äventyrlig

Färdigheter: Atletisk, kampsport, studsmatta, läxor (dold egenskap, yihoo)

Karriärer: Proffesionell sport

 

Fort Saluts militärskola

 

Kostnad: 1200 (är inte säker)

Egenskaper: Prydlig, Disciplinerad

Färdigheter: Prydlig, kampsport

Karriärer: Militär, polis

 

 

 

Det var alla skolor, hoppas ni gillade inlägget! Släng gärna in en kommentar så skulle jag bli jätteglad. Kram!

Av Tove - 8 november 2014 20:28

Hej!

Nedan kan ni se Lins video på Youtube där hon gör den snygga simmen Smilla Glower! Tycker att hon blev superfin! För er som inte förstår vad jag menar (eller inte varit här på länge) finns all information ang samarbetet (haha ska man ens kalla det så?!) med Lin HÄR


(Förlåt för dålig uppdatering, hehe, men har inte haft sug att spela eller skriva något men ska göra det mer i veckan!)


Kram på er!


Av Tove - 6 november 2014 17:12

Hej!
Jag har börjat med ett litet "samarbete" eller om man ska säga så med Carrot Lin. Hon kontaktade mig här på Bloggplatsen och undrade om jag ville lägga upp hennes simsvideos på min blogg. Så visst, vi kom fram till att jag skulle lägga upp några av hennes simsvideos om hon länkade min blogg i varje video på hennes Youtubekanal. Hon har inga prenumeranter än, men jag är säker på att det kommer att ändras inom snar framtid. Hon gör grymt fina simmar! 


Ni kan kolla in hennes blogg www.simscarrot.bloggplatsen.se och hennes kanal på YT som heter Carrot Lin. 

En av Lins bilder på hennes blogg.


Jag kommer publicera en av hennes simsvideos snart, hoppas det är okej med er att jag gör det. :)


Om någon annan som läser detta skulle vilja vara intresserad av något slags samarbete av något slag är ni välkomna att kontakta mig via Bloggplatsens frågeruta som är här på bloggen, eller via mail: dreamsims@outlook.com. Säger ja till typ allt, hahah. ;)


Av Tove - 2 november 2014 11:40

Hej!

Jag tänkte starta upp en ny challenge! Är osäker på om jag ska ge upp PGC Winter för det var typ hundra år sedan jag spelade på dem, men jag vill det inte riktigt... 


Har gjort ett tidigare inlägg om challenges, då var det två stycken som föreslog 100 Baby Challenge. 

Så har ni någon challenge ni skulle vilja att jag testade? Kommentera! Och jag kommer testa 100 Baby Challenge, förr eller senare. :)

 

(Gamla goda tider, då jag spelade med min första PGC. Snyft.)

Av Tove - 1 november 2014 11:45

Jag säger bara OMG. Jag har fått Sims 4! Trodde faktiskt att det hade kommit bort på posten, men nejnej. Jag fick det i förrgår! Och det var på svenska. Hurra! Okej, jag låter som en treåring på julafton, men det är bara det att jag typ är överhypad på att testa. 

 


Är det någon som förresten vet hur man tar kort i spelet? Har läst om att många måste ta skärmdumpar av skärmen istället... Är lite orolig för detta då jag inte vet hur man tar skärdumpar, hahah. 


Nej men nu vet ni i alla fall att jag fått Sims 4! Och förlåt för dålig uppdatering... Kan redan nu avslöja att ni kommer att få följa "mitt" simsliv... Alltså jag som simself. ;)

Av Tove - 18 oktober 2014 19:00

 

Förlåt för den kassa bilden men har glömt bort att ladda ner backdrops och poseplayer...

 

Hej!
Tänkte starta igång mitt nya tema, nämligen jobb. Jag hade den här idén i somras men då kunde jag inte fixa det då datorn la av. Men det första jobbet jag kommer att berätta om är poliskarriären! 


Vad man får göra i poliskarriären: Det krävs att man har en god relation med sin polispartner då man kommer att samarbeta mycket. Det krävs också att du rotar igenom andra simmars soptunnor eller förhör andra simmar för att sedan skriva en rapport om dem på datorn. Det krävs att du är duktig på logik också. Jag vet inte om det krävs atletisk förmåga på jobbet men aja. Kanske.


Detta kan du välja mellan när din polissim är på jobbet: 

Schysta affärer - Schysta affärer innebär att du lägger ner normalt ned arbete på jobbet, och att du får normalt med uppskattning för din instats.

Jobba hårt - Om du jobbar hårt får du bättre resultat, men bli inte utbränd av den ökade pressen!

Ta det lugnt - Om du inte har några problem med arbetsbetyget kan du ta det lugnt och njuta lite mer av livet!

Inleda en egen undersökning - Offra en del av din dagliga insats för att följa din instinkt och försöka fånga en ökänd brottsling. Det är bäst att din instinkt har rätt!

Småprata med partner - Du tillbringar mycket tid med din partner på jobbet. Du kan lika gärna försöka bygga upp den relationen. 


 

(Stadshuset)

 

Fakta om poliskarriären:

Antal nivåer: 10

Bra egenskaper att ha: Geni, atletisk och det är en bonus om man är karismatisk också då man behöver ha en god relation till sin polispartner. Om din sim väljer inriktningen "Kriminaltekniker" kommer hen i nivå 8, Skissare, behöva ha målarkunskaper också.

Bra färdigheter att ha: Atletisk, logik, bra relation till sin polispartner, målning (kriminaltekniker)

Vart jobbet är: På polishuset, oftast ligger polisen i samma byggnad som statshuset och militär. 

Bra linje på universitetet att gå: Teknik

Inrikningar? Ja, spion och kriminaltekniker


 


Är din sim sugen på att fånga brottslingar, träna upp sin logik och atletiska förmåga? Då är poliskarriären lämpad för din sim! 


Det är en fördel om din sim har gått Tekniklinjen på universitetet då din sim direkt kan hoppa upp några nivåer efter din sims examen. Men det är absolut inget måste, din sim klarar sig utan en teknikexamen.

 


Denna karriär har två inriktningar - Kriminaltekniker och Spion. När din sim kommit upp i nivå 5, Kommissarie och blivit befordrad till nivå 6 får din sim välja vilken inriktning hen vill gå på. 


Här kommer alla arbetstider och löner: 


Nivå 1: Tjallare

Lön: 40 i timmen 

Arbetstider: 09.00-15.00

Tjallaren är inte kårens mest populära person, men det betyder inte att det inte är ett uppskattat yrke. Håll dig i skinnet med huvudet högt så kommer nya, intressanta vägar att öppna sig


Nivå 2: Skrivbordsryttare

Lön: 47 kr i timmen

Arbetstider: 09.00-15.00

Varje fall innebär ett berg av pappersarbete och sereganten behöver färskt kaffe. Ta hand om filerna och lär dig hantera en häftapparat som Skrivbordsryttare, så kanske chefen ger dig ett jobb med lite mer action.
 
 
Nivå 3: Trafikpolis
Lön: 55 kr i timmen
Arbetstider: 09.00-15.00
Gatorna är fyllda av trafikstockningar och olyckor, och du är trafikpolisen som står mitt i korsningen. Nu börjar det riktiga polisarbetet, så bli kompis med din partner. Du behöver någon som backar upp dig när det ryker om gummit.
 
Nivå 4: Patrullerande polis
Löm: 65 kr i timmen
Arbetstider: 09.00-15-00
Nu när trafiken är under kontroll vill kommissarien se hur du klarar av att patrullera. Patrullerande poliser måste hålla ihop med sin partner medan de undersöker alla möjliga fall. Hjälp till att städa upp på gatorna arrestera skurkarna som kommer till ditt hus, så kommer du snart att få nya revärer på uniformen. 
 
Nivå 5: Kommissarie
Arbetstider: 09.00-15.00
Lön: 77 kr i timmen
Dags att återgå till kontoret som chef för den nya brottsutredningsavdelningen. Du är komissarien som leder utredningen och övervakar allt, från början till domslut. Du måste hålla moralen uppe och imponera på höjdarna som alltid väntar sig snabba resultat.


INRIKTNING SPION:


Vill din sim ägna livet åt att ta livsfarliga risker, spionera nattetid och gripa farliga tjuvar eller sätta sitt mod på prov? Då skulle hen kanske passa bra inom inriktningen spion!


Nivå 6: Sedlighetspolis

Arbetstider: 09.00-15.00

Lön: 138 kr i timmen

De mest eftersökta brottslingarna har en ny sak att frukta-dig, och den tid i fängelse som säkerligen väntar dem. Som medlem av en elittrupp måste du verkligen finslipa din fysiska form och vässa alla kunskaper du skaffat hitills. Det är upp till dig och din grupp att göra "Sedlighetsroteln", ett namn som brottslingarna fruktar.
 
Nivå 7: Hemlig Agent
Arbetstider: 09.00-15.00
Lön: 163 kr i timmen
Några brottsorganisationer har visat sig vara en svår nöt att knäcka och höjdarna vill att du ska jobba under täckmantel. Hemliga operationer är inte alltid vackra, så du måste vara beredd på det tuffa livet som falsk brottsling. Jobba hårt och se till att dra dem inför rätta!
 
Nivå 8: Specialagent
Arbetstider: 09.00-14.00
Lön: 183 kr i timmen
Det som verkligen gäller på hemmafronten är att du behövs utomlands för att ta hand om "situationer" åt regeringen. Brott känner inga gränser, och det gör inte snabb rättvisa heller. Håll dig i fysisk toppform, ögonen öppna och lita inte på någon annan än din partner. Insatserna har aldrig varit högre.
 
Nivå 9: Trippelagent
Arbetstider:09.00-13.00
Lön: 284 kr i timmen
Trippelagenter är ensamvargar vars existens är så hemlig att till och med deras chefer får veta det absolut nödvändigaste. Regeringen frånsäger sig all vetskap om dina handlingar. Ditt skarpa tränade sinne och din perfekta fysik är det som gör skillnaden mellan liv och död.
 
Nivå 10: Internationell Superspion (högsta nivån!)
Arbetstider:09.00-15.00
Lön:426 kr i timmen
Som Internationell Superspion har du sett allt, gjort allt och överlevt mot alla odds. Världens brottslingar vet att de inte ska mucka med dig, och kostymnissarna och politikerna en trappa upp vet att de bör hålla sig ur vägen och låta dig sköta ditt jobb. Inget uppdrag är omöjligt och inget fall är olösligt.
 
 
INRIKTNING KRIMINALTEKNIKER:
 
Vill din sim hellre satsa på brottsplats undersökningar? Inom inriktningen kriminaltekniker kommer din sim kunna undersöka brottsplatser och skicka laboriatorieanalyser. Låter det bra? Låt din sim då utbilda sig inom inriktningen Kriminaltekniker!
 
Nivå 6: Avlyssningsläsare
Arbetstider:09.00-15.00
Lön: 135 kr i timmen
Tack vare modern avlyssningsteknik kan du spela in och avlyssna busarnas samtal. Avlyssningsläsaren tillbringar många långa, tålmodiga timmar med sin partner och använder överlägsen logik för att analysera brottlingarnas handlingar. Lyssna noga - man vet aldrig vad de säger!
 
Nivå 7: Brottsplatstekniker
Arbetstider: 09.00-15.00
Lön:159 kr i timmen
Ute ur labbet och tillbaka på gatan! Som brottsplatstekniker är det din uppgift att vända på varje sten. Varje yta måste undersökas i jakt på avtryck och varje hårsäck måste testas. Bevisen finns framför dig, bara du vet var du ska leta.
 
Nivå 8: Skissare
Arbetstider:09.00-14.00
Lön:225 kr i timmen
Ditt öga för bevismaterial och din förmåga att få fallen avslutade har tydligen fångat någon högt uppsatt persons uppmärksamhet. Putsa dina målarkunskaper, för som skissare är det ditt jobb att få med varje finne, fräken, ärr och grop i brottslingens ansikte. Vittnena lägger bevisen i dina förhoppningsvis skickliga händer!
 
Nivå 9: 3D-modellmakare för brottsplatser
Arbetstider:09.00-15.00
Lön:265 kr i timmen
Framtiden har slagit ner, eller snarare slagit ner på brottslingarna. Högteknologisk framtidsteknik ger polisen möjligheten att skapa modeller av varje brottsplats i inte bara en eller två utan tre dimensioner. Det finns inte en jury i världen som inte faller för de här prylarna... förutsatt att du har kunskaperna att använda dem.
 
Nivå 10: Dynamisk DNA-profilerare (HÖGSTA NIVÅN!)
Arbetstider: 09.00-15.00
Lön: 397 kr i timmen
Om en brottsling befann sig på platsen kan du sätta dit honom för brottet. Du kan till och med göra det om han inte var där! Som Dynamisk DNA-profilerare kan du hitta en gen på en sten, en kromosom bland ozon och DNA-prov på ställen där ingen brottsling kan tänka sig att de blir kvarlämnade. Du är helt enkelt den bästa kriminalteknikern som finns och alla världens invånare sover gott i vetskapen om det. 
 
Grattis!! Din sim har nu nått toppen inom poliskarriären! Så här glad kan man bli då: 
 
 
 
Toves tips för att lyckas i poliskarriären!
 

Jag tycker personligen att poliskarriären är ett mycket roligt jobb, faktiskt. Jag har dock bara testat på inriktningen Spion så jag vet inte riktigt exakt hur det är med Kriminaltekniker-grenen.
 
Precis i början av din sims karriär kommer det viktigaste att vara att prata med din polispartner. Jag tar alltid "Prata med partner" när min polissim ska gå och jobba och när den inte har något annat att göra. Det leder till att "Partner"-saken blir på topp. 
 
Efter att du kommit lite längre är det viktigt att kunna logik. Köp ett schackbräde eller en stjärnkikare och kör igång! Logik är en viktig del av poliskarriären och du borde verkligen se till att din sim satsar på det från början!


Ännu senare i karriären är det dags för själva "spanandet". Låt sin sim rota i soporna. Sedan när den rotat klart (inte när du avbrutit själva interaktionen om man säger så) så får din sim gå hem till sin dator och skriva en rapport om simmen som bodde i hushållet, vars soptunna du rotade igenom. Tyvärr tror jag inte att det går att avbryta skrivandet för att sedan fortsätta skriva rapporten, så fortsätt tills din sim är klar. Eller så bjuder din polissim en vän hem till dig och intervjuar hen! Det bidrar också till spanandet. Efter att simmen intervjuats klart ska polissimmen skriva en rapport om denne också. OBS! Variera, gör t.ex inte bara soprotandet, för det hjälper inte om man gjort det flera gånger i rad. 
 
Och sedan ska man ju träna upp sin målningsfärdighet om man valt Kriminaltekniker, så det är bara att öva, öva, öva!
 
Ja, det var mina tips! Hoppas ni gillade inlägget, förlåt för så få bilder men har inte så många bilder på polissimmar... Hehe. Ha en trevlig lördagskväll!
 

Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Tidigare år

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se