dreamsims

Senaste inläggen

Av Tove - 15 maj 2015 20:29

Hejsan

Jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus. Bloggen står ändå still och känner att jag levererar en asdålig blogg. Som inte gör något annat än att stå tom. Eller när den är full är det bara dåliga inlägg.


Jag tänkte därför ta en bloggpaus. Men var lugna, jag kommer tillbaka den 8onde juni. Anledningen till just det datumet är att det är då skolan slutat och början på sommarlovet.

Jag har inte spenderat så mycket tid till bloggen, och inte lagt ner tid. Jag har varit världens sämsta när det gäller en inspirerande och bra simsblogg. Och jag ångrar det, att jag inte lagt ner tillräckligt.


Jag har bestämt mig för att satsa helhjärtat på bloggen från och med sommarlovet. Då ska jag verkligen anstäränga mig, visa att ni läsare faktiskt betyder något för mig, lägga ner tid och ta bättre bilder och ladda ner CC.


Det går inte att beskriva hur ledsen jag är för att jag gjort en sådan dålig blogg på ett halvår, från att vara åtminstone okej till det här. Jag vet att jag har varit dålig. Jag vet att jag inte har uppdaterat. Men det är okej. Jag ska lägga ner mer tid på er, visa med min blogg att det bara var ett snesteg som ska strykas över. Vi ses om ungefär 3 veckor, den 8onde juni.

ANNONS
Av Tove - 19 april 2015 18:30

Här kommer del 3 på min PGC-utmaning. Hoppas ni gillar inlägget! Kraaam.


Alfonso är med i rebellgruppen, och för att behålla rebellinflytandet bestämde han sig för att ordna en demonstration mot varför clowner inte borde finnas vid höstfestivalen.

 


Väl på plats började demonstrationen började han med att ta upp megafonen och skrika. Det kom även en clownmålad man som surt tittade på i några minuter innan han gick därifrån.

 

 


Totalt kom sex personer, men trots det blev det en jättesuccé! 

 


Plötsligt den söndagen vaknade Summer av att någonting inte stämde... Hon var gravid igen! Det var något som hon inte blev jätteglad över då Payson och Demi inte varit en dans på rosor, men till slut accepterade hon det. 

   

 


Och som gravid måste man ju självklart följa dieten att äta tårta till frukost! ;)

 


Summer tyckte att hon behövde en tripp till spa-anläggingen för en kroppsbehandling, så det blev så. En saltskrubbsbehandling för 750 simdaler tyckte hon att hon borde få unna sig.

 


Snön har också börjat dala ner i Isla Paradiso, vilket betyder att det snart är ett år sedan Summer flyttade in hit.

 


Alfonso hade en gammal affär med Florita Hernandez, så han bjöd ut henne till stranden för att berätta att han bara vill vara vän med henne. Aldrig att han berättar för Summer att han varit otrogen.


(För alla er som undrar vem Florita Hernandez är... Florita var gravid med Alfonsos barn när hon bodde på Summers hotell, det var alltså Summer som hjälpte Florita till sjukhuset när hon skulle föda Alfonsos barn!)

 


Alfonso berättade för Florita att han bara ville vara vän med henne, vilket hon inte verkade ta alltför hårt. Kanske trodde hon att hon hade en chans ändå, för hon stalkade Alfonso ända tills han kom hem igen, där hon släppte in sig själv, klampade in i sovrummet där Summer sov och gav Alfonso gula blommor och började gulla med Demi.

   


Det blev en hel del dansande till barnmusik under graviditeten också.

 


Tvillingarnas relationer till deras låtsaskompisar blir allt bättre, och snart insåg Summer att de faktiskt håller på att bli äldre.

 


På tisdagsmorgonen började Summer få värkar och det var dags att föda för andra gången. Klockan var sju, så Alfonso skulle till jobbet. Men det blev trots allt en hemmaförlossning.

 

 

Klockan tjugo över åtta kom pojken Jason Mistletoe som föddes med egenskapen Konstnärlig och fick den lottade egenskapen Lätt imponerad. Det blev tyvärr inget tvillingpar denna gång trots flera timmar vid stereon dansandes till barnmusik.

 


Efter Alfonsos jobb bestämde sig Summer för att låta Demi och Payson fylla år via tårtan eftersom det ändå bara var en dag kvar till deras naturliga födelsedag. Även Jason fick bli småbarn.

 

Demi fick egenskapen Galen och växte upp till ett barn. 

 

 

 

Payson fick egenskapen Aldrig naken, även hon blev barn. :)

  


Jason växte upp till småbarn, och det var dags för att se hans gener ut. (Bara jag som tycker att Jason ser lite weird ut?). Och han fick förresten Alfonsos bruna hår och blå ögon. Tyvärr. 

  

 

 På onsdagsmorgonen var det dags för Paysons och Demis första skoldag! Båda vaknar tidigt, och som de lydiga barn de var gick de ner till köket för att äta frukost. Dock inte ens sådan nyttig frukost... Tårta igen. Och Demi måste ju såklart plocka undan för sig (här skapas en fröken perfekt, haha.).

 

 

Men mitt uppe i tandborstningen kom Summer och berättade att rektorn hade ringt. Det hade snöat så mycket under natten att skolan höll stängt.

"Men det är skola som vanligt imorgon torsdag", citerade Summer rektorn och gick.


Payson och Demi blev ganska så besvikna, för de hade hoppats på att äntligen få se den "stora" skolan. 

 Demi och Payson bestämde sig för att utnyttja snödagen till max - så de tog cyklarna in till stan och vinterfestivalen. 

 


Summer började må dåligt igen den onsdagen tyvärr. Efter flera rundor till toaletten har hon sina aningar... 

 


Väl framme på vinterfestivalen bestämde sig Payson, som är en lite mer "ta-risker-annars-blir-ditt-liv-tråkigt"-person att ägna sig åt snowboardåkning.

   


Och Demi som är en lite lugnare typ bestämde sig för att skridskorinken var tillräckligt ickeriskabel.

 


Demi träffade även en kvinna med en gul klänning (som såg ut att frysa) som tog initiativ till en gemensam snurr, vilket Demi glatt sa ja till.

 


Efter några timmar var tvillingarna myyycket säkrare i deras åkande än de var förut. Payson åker nu våghalsigt fram och tillbaka med snowboarden och gör till och med några hopp, och Demi kan nu snurra helt själv.

   


Framåt eftermiddagen blev Payson och Demi hungriga, vilket löstes med lite mat från matståndet. 

   


Det blev hamburgare med pommes frites, bara för att det var föräldrafritt ;)

 


Ett gratulationskort var de ju såklart tvungna att ta ! (kolla mitt konto på thesims3.com: tove65)

 


Vid halv åtta-tiden blev Payson så kall att hon började hacka tänder, så då ansåg de att det var dags att åka hem.------------------------------------------------------------------------------

Hoppas ni gillade inlägget, kompisar! :) Lämna gärna en kommentar så är ni bäst!

INFO: Ibland vid långa svar vid en kommentar så visas bara en liten del av svaret på bloggen trots att jag vet att jag skrev mer. Så till dig där mitt svar är kort och slutar utan punkt osv så är det för att det är något fel. Har mailat Bloggplatsen men inte fått något svar. NI ÄR BÄST, JAG ÄLSKAR ER.

ANNONS
Av Tove - 7 april 2015 13:08

Igår publicerade jag ju ett inlägg, som handlade om hur jag kände inför bloggen.


I det inlägget fick jag så otroligt fina kommentarer, bland annat av min favoritbloggare Tove (som har samma namn som mig;) och två andra. Blev otroligt glad, obeskrivligt glad av era fina kommentarer, nästan så att jag blev tårögd, haha. De kommentarerna betydde så mycket för mig, jag vet att jag har varit dålig på bloggning men jag tänkte börja satsa på det nu, särskilt när jag vet att faktiskt folk uppskattar den. :)


Och jag ville bara säga TACK, tack för de fina kommentarerna, de värmde något otroligt och det är de som gör att jag faktiskt orkar lägga tid på att blogga. Ni förstår inte hur mycket de betyder, tack ännu en gång. <3 


Av Tove - 5 april 2015 14:19


Viktigt!Nu tänkte jag bara säga förlåt, förlåt för en sjukt dålig blogg.


Sedan vår gamla dator gick sönder förra året tappade jag lite intresset för Sims, och nu när vi skaffat en ny har jag inte orkat ladda ner saker (hår och kläder) igen och alla mina simmar är liksom borta pga det för att håren och kläderna inte finns där och då blir de utbytta mot konstiga CC-fria kläder, samma sak med poseplayern osv.


Men jag har tappat lusten med att skriva när jag inte längre får respons. Förr fick jag ofta 2-3 kommentarer om vad de tyckte var bra eller inte.. Men nu känns det som om jag skriver för ingen, bara för mitt eget nöjes skull. För ingen kollar ju liksom här ändå. Nu tigger jag inte mer läsare, skriver bara det jag känner. Men jag kommer fortfarande skriva inlägg här, fast det vore ju kul med fler kommentarer. 


Jag älskar fortfarande att skriva, och speciellt om Sims. Jag tänker inte lägga ner bloggen och tänker inte sluta skriva på den heller, men ni får förvänta er att det inte kommer så många inlägg per vecka. Men det jag menar är att jag skriver när jag har lust, inte för ett tidsbestämt schema med ett antal inlägg i veckan och jag försöker inte ens publicera ca fyra i veckan utan jag skriver när jag har lust. 


Kikade på statistiken... och jag kan säga att den inte var bra. Och jag inser att det är mitt fel, för att jag inte lägger ner tillräckligt med tid på bloggen, fast jag kan säga att det inte är enkelt att få till. 

Jag gör mitt bästa. Hoppas ni förstår.


Ingenting har förändrats sedan det här inlägget, allt kommer vara som vanligt, lägger inte ner bloggen och fortsätter uppdatera, kanske att jag anstränger mig mer.

Förr skrev jag ju nedladdningstips, guider, fusk osv och jag saknar det. Saknar "tiden" då jag hade fler läsare, uppdaterade ofta och fick kommentarer. Saknar "lyckan" när jag såg en positiv kommentar om min blogg. Jättemycket. Ni förstår inte hur mycket.

Av Tove - 2 april 2015 19:33

Hej!

Hoppas att ni gillar del 2 av Mistletoe-familjen! :) Lämna gärna en kommentar så gör du min dag

Vill du ha en uppfräschning från förra inlägget kan du bläddra ner lite så finner du det :)


Summer sover förvånansvärt tyst den natten trots sjukhusincidenten, men vaknar av ett telefonsamtal. 

”Det är Florinda. Kom, du måste komma till sjukhuset”, säger Florinda, som Summer hjälpt till sjukhuset föregående dagen eftersom hon skulle föda. 

Summer har inget val, så hon klär på sig och tar en taxibåt till sjukhuset, där Florinda möter henne med sin dotter! Florinda tackar för hotellvistelsen och går därifrån. 

 


När Summer kommit tillbaka till hotellet kände hon inte för att sova, klockan var tidig morgon. Hon äter istället en frukost bestående av fattiga riddare och förbereder sig för en dag på hotellet, det är torsdag, dvs ledigt från diskplockarjobbet! 


Hon testar poolen efter frukosten och märker att den var äcklig utan klor, så det är snabbt fixat och sedan snorklar hon lite. 

 

Lite senare åker hon in till stan för att kolla onlinedejtningen på biblioteket, en kille som hette Alfonso Alto hade skickat en vänförfrågning. Summer accepterade honom och bestämde sig för att ge honom en chans. Hon fick Alfonsos nummer av onlinedejtningen och ringde direkt. Han verkade riktigt trevlig! 


Hon lärde känna honom lite per telefon men ett telefonsamtal räckte inte, så Summer bestämmer sig för att bjuda hem honom till dagen därpå.


På morgonen dagen efter kommer en inbjudan till Alfonsos poolparty, det är nämligen Slappardagen! Summer tackar ja, och vill genast åka till honom, så hon anländer till hans hus som en vääääldigt tidig gäst. Kanske kan det bli något av dem?

 

Alfonso tillhör den rika familjen Alto, och han bor i ett väldigt lyxigt hus. Summer och Alfonso kommer riktigt bra överens och blev snabbt vänner. Och Summer föll för honom… Och friade. Och fick en nobb. Men hon fick i alla fall sova över ;)

 


För Summer kändes det väldigt konstigt att somna ensam i Alfonsos stora dubbelsäng, hon som varit van vid en billig enkelsäng. Att komma till Alfonsos dyra hus var lite överväldigande för Summer, som ända sedan hon var liten bott i antingen lägenhet eller ett billigt hus.

 


Morgonen därpå efter att Summer åkt hem från Alfonso bjuder hon hem honom igen, hon ger sig inte. Att få en nobb nu skulle nog kännas pinsamt, särskilt eftersom han nobbade igår.

 


Som tur var blev det ingen nobb, han sa ja! Summer och Alfonso planerar ett stort och formellt bröllop dagen efter.

 


Summer bestämmer sig för att diska de fem tallrikarna hon skulle ha gjort för några dagar sedan. Efter en utskällning från chefen (det var alldeles för sent att "komma krypande mellan benen" med de färdigdiskade tallrikarna) tar Summer tag i jobbet och fick en löneförhöjning plus befordran till Kryddbärare, dock med samma hemska arbetstider. 


Efter jobbet gick hon till festen Linda Scott, hennes chef anordnade. Summer tyckte att det var bäst att ge Linda en chans, trots utskällningen imorse.


Väl därpå festen träffade hon Alfonso, hennes fästman, och de orkade inte ha något formellt bröllop utan hade ett privat bröllop i Linda Scotts hus och Summer flyttade in till Alfonso. 

 


På kvällen mår Summer väldigt illa, så illa att hon måste springa till toaletten och kräkas. Undra vad det beror på?

 

 


Söndagsfrukost!

 


Paret planerar att fira smekmånad på Summers hotell, men när de kommer fram sa tjejen i receptionen att Summer inte står som ägare till hotellet längre. Hon blir förtvivlad, för detta hotell hade hon faktiskt kämpat för, och efter ett snabbt telefonsamtal till fastighetsbyrån där hon försöker skaffa ett nytt hotell känns allt hopplöst. Hotellen är för dyra. 


Alfonso såg hur ledsen Summer blev över hotellet, så han tar med henne till Glittersandstranden för lite sol och bad istället. Men mitt i snorklingen får Summer reda på att hon är gravid! 

 


Direkt efter att Summer berättat den "glada" (hon hatade den förstås) nyheten blev Alfonso så exhalterad att han åkte till biblioteket och läste några graviditetsböcker. Summer blev inte glad över nyheten, hon hatar ju barn, och hon ville först inte föda barnet. Men efter att Alfonso återvänt hem efter biblioteket övertalade han henne att föda barnet och när kvällen kom så såg Summer faktiskt fram emot att bli förälder.

 


Hösten har kommit till Isla Paradiso! Summer ville fiska, men sjöarna har frusit till is. Dock är haven fortfarande bra för fiske, fastän vattnet är nästintill iskallt. 


Fiskelinan är alldeles för tung för en trött gravid sim, så Summer tappar den ett antal gånger innan hon lyckas slänga ner det några meter in i havet..

   


Alfonso fick en spontanide att han skulle bli en graffitimålare och rebell, så det ser han till att ordna, något som Summer inte ansåg passande. Och ja, han blev en rebell. Nivå 3 är det för tillfället. 

 

 


Summer satsar helhjärtat på att dansa till barnmusik. Hon hade nog varit uppe och dansat i sammanlagt 12 timmar tror jag. Runt tolv på tisdagen börjar värkarna sätta igång.

 

Härlig bild, btw :))

 


Det blir en hemmaförlossning, eftersom Alfonso var och sprejade graffiti och inte märkte någonting i början och Summer orkade inte ta sig till garaget för att hämta bilen. Men snart kom Alfonso ändå och han fick panik. 

 

 


Det blev en flicka, Demi Mistletoe, som föddes 13:31 och fick egenskaperna Ond och Ensamvarg.

 


Demi fick även ett syskon, flickan Payson Mistletoe som föddes 13:42 som fick egenskaperna God och Lättsovare. 

 

----------------------------------

Jag gjorde om Summer... Före & efterbilder kommer nu, kommer inte ändra hårfärg mer.

 

 


--------------------------------------


Och ibland kan Summer se riktigt snygg ut på bild, så bjuder på denna haha :D

 


Alfonso har även börjat konditionsträna för nöjes skull...

 


Och medan han tränar äter Summer varmkorv! XD

 


Summer blir riktigt irriterad på att vara småbarnsförälder. Särskilt för spädbarn. Demi och Payson kräver uppmärksamhet hela tiden, och Summer som hatar barn börjar tröttna på deras behov. 


Dagarna flyter på och nu har Payson och Demi blivit 2 dagar gamla och Alfonso vill visa upp sina två tvillingdöttrar och ordnar ett födelsedagskalas. 

 


(Lite kaos här haha)


Gästerna anländer på eftermiddagen, maten är klar och musiken inställd på pop. Alfonso är en perfekt värd för festen och alla verkar trivas. Framåt eftermiddagen är det dags för att blåsa ut ljusen på de två beställda tårtorna. 

 


Payson fick sin pappas bruna hår och grå ögon.

 


Demi fick sin mammas hårfärg (!!!) men grå ögon. Äsch, otur!

 


Festen slutar vid 22-tiden men Summer och Alfonso kommer inte i säng förrän halv tolv. Festen blev nästan storslagen, och Alfonso planerar att ha en ytterligare fest snart.


På fredagsmorgonen är det dags för Alfonso att åka till jobbet, första dagen sedan han blev pappaledig. Så Summer blir ensam med småbarnen, vilket hon inte ser fram emot särskilt mycket. Men när hon vaknar den morgonen bestämmer hon sig för att lära Demi att gå (Payson sov som en stock), och efter en dags tränande på det (med pauser för mat och blöjbyte) har Demi lärt sig att gå! 

 

 HOPPAS DU GILLADE INLÄGGET! Ses i nästa inlägg, XOXO Tove <333

Av Tove - 18 mars 2015 17:32

Hej!
Just nu har jag idetorka. Vet inte vad jag ska skriva, tyvärr. Tänkte publicera lite PGC-inlägg, kanske lite fler karriärer, men saken är den att jag vill uppleva alla karriärer till åtminstone nivå 8-9 innan jag kan bilda mig en uppfattning om det, så det tar tid. :( 

KOMMENTERA FÖRSLAG - vet att ingen kommer kommentera någonting, men jag lovar att läsa och ta till mig förslagen. Känns bara som att jag har en extremt tråkig blogg just nu. 


Kommer självklart mer PGC-delar, speciellt nu när Summer fått barn, men mer avslöjar jag inte ;) Och vill ni lära känna mig finns jag på Nouw, klicka HÄR för min privata blogg :D

Av Tove - 12 mars 2015 10:44

Hejsan!

Nu är det femte dagen med feber och förkylning... Inte kul. Men de här dagarna har jag spelat mycket Sims, i Isla Paradiso och då kom jag ju genast på att tänka på sjöjungfrur. Min lillasyster Meya skrev en fråga och bad ig göra ett inlägg om hur man blir en sjöjungfru så lets go!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du börjar med att bosätta din sim i Isla Paradiso, för annars fungerar det inte. Första steget är att skaffa dig dykfärdigheter, för din sim ska alltså träffa en sjöjungfru.


Lättaste sättet att träna på dykning är snorkling, vilket kan göras i hav, sjöar eller pooler, eller om din sim har råd kan den gå på en dykarlektion på vetenskapslabbet.

 


När din sim nått nivå 3 inom dykning kommer hen att kunna dyka i det första "riktiga" dykarstället, djupt nere i havet. Platsen heter då Stenrevet och är en plats där alla kan dyka från och med nivå 3. 


Sänd ner din sim till Stenrevet, det är inte så mycket att skryta om egentligen, ett litet område. När din sim är där nere ska du träffa på en sjöjungfru/triton. Triton = Manlig sjöjungfru. Ibland finns ingen där, kanske träffar du på andra dykare och ibland finns det en sjöjungfru. 


Well, om det inte finns någon där är det bara att återvända. Sänd ner simmen igen dagen däpå och hoppas på det bästa. När din sim träffat en sjöjungfru/triton är det bara att skicka fram din sim till den, och börja bygga upp vänskap med den. 


TIPS: Du kan skriva in testingcheatsenabled true i fuskrutan för att dra upp vänskapsmätaren till max. Du kan även kalla på sjöjungfrun/tritonen med ett snäckskal på land, tryck bara på personen i vänlistan och välj "kalla på", och då kan du bygga upp relationen. 


När din sim känner hen mycket bra, fortsätt prata. När de har pratat med varandra ett tag kommer sjöjungfrun/tritonen ge din sim "kelp". Det är kelpet din sim ska äta för att bli en del av vattenfolket. OBS! Sjöjungfrun/tritonen kommer bara ge din sim kelpet om ni befinner er UNDER VATTNET.Skicka upp din sim igen och ät kelpet. Då kommer simmen fastna i "bubblor", ha på hög hastighet så att det går snabbare. Efter några timmar kommer din sim vara en sjöjungfru/triton!

 

Alla nya sjöjungfru får sjöjungfrufenor och snäck-bhar i lila, vill du ändra detta kan du trycka på spegeln och "ändra färg på snäckskal" om jag inte minns fel.


HOPPAS DETTA HJÄLPTE!
Kram!


Av Tove - 1 mars 2015 17:56

Hejsan! Tänkte introducera min nya och SISTA PGC för denna gång! :) Denna gång SKA jag klara utmaningen, SKA. Så låt mig presentera den nya grundaren, Summer Misteltoe! 


Hennes egenskaper är Älskar värmen, Diva, Gillar inte barn, God, Fordonentusiast. 

”Påhittad" bakgrund: Summer föddes med ovanliga gener. Hennes biologiska föräldrar hade inte ens hennes gener, de var bara som alla andra föräldrar utseendemässigt. Därför lämnade dom henne utanför polishuset, för att inte behöva utstå skammen med att ha ett barn med ”fula” gener. Adoptivföräldrarna var snälla mot Summer men hon blev mobbad under hennes skolgång, så nu när hon är vuxen tänker hon börja om på nytt i Isla Paradiso!


Det första Summer gjorde som nyinflyttad var att skaffa ett jobb, så det bar av till stadens ena restaurang, bistron. 


Ägaren som hon pratade med sa att hon hade tur - de hade en diskplockarstrejk och var i desperat behov av en diskplockare. Summer tackade glatt ja till erbjudandet på Passadvindens spa och bistro, trots att hon endast fick sin anställning där pga strejken.

 


Sedan bestämde sig hon för att åka till Bella Vista-stranden som påståtts vara väldigt fin av recensenterna. Och rätt hade dom! Summer bestämde sig direkt för ett dopp i havet. Och såklart snorkling!

 

 

 


Summer dyrkade de små havssköldpaddorna som låg på bottnen ;)

 

Och såklart innebär en strandtripp solning!

 


Att gå och lägga sig tidigt för att vakna sedan halv tre på morgonen var ingen höjdare för Summer. Så hon fördrev tiden med att ströva omkring i huset, plocka undan tallriken från gårdagens höstsallad och göra onödiga saker som att borsta tänderna samt piffa till sig själv och öva på tal om världsfred.

 

 


Senare den morgonen kom tidningen, och Summer som aldrig läst en tidning från Isla Paradiso var såklart tvungen att läsa den. I bara underkläder. På den gula stolen på verandan.

 


Något som också är nytt är hennes smartphone, och Summer börjar redan bli lite mobilberoende.

 

Två timmar innan det är dags för första arbetsdagen åker Summer in till biblioteket för att bli hotellägare. Hon måste börja tjäna pengar snabbt. Diskplockarjobbet ger inte bra betalt och Summe vill köpa ett nytt hus. Dessutom är hon ju en fordonentusiast så bilar måste prioriteras. Hotellet döper hon till Summer Hotel, mest för att hon heter så och för att det är på sommaren man vill dit.

 


Diskplockarjobbet är hårt och slitit med dåliga arbetstider. Hon slutar vid niotiden på kvällen och börjar vid tre. Summers första arbetsdag gick dåligt, hon fick mobilabstinens, och blev på dåligt humör pga chefens stänga förmaningar att man inte får använda mobilerna när man jobbar. 

 

Efter jobbet bestämde sig Summer för att åka till sitt hotell för att inspektera. Folk strömmar in, men ger dåliga recensioner. Pooler, frukostbuffe och sushi är bara några av sakerna gästerna kräver. 

 

Det börjar bli sent och Summer är trött, så hon bestämmer sig att övernatta gratis på sitt eget hotell! Hon tog förstås lyxsviten, med en ful gammal gul dubbelsäng, men hon somnar ändå.

 

 

Mitt i natten vaknar Summer av att en av gästerna, Florinda skriker. Florinda hade legat och ”solat” ( ingen sol ) på sin handduk när bebisen ville komma! Som hotellägare kände Summer att det var hennes ansvar att ta med henne till sjukhuset. Hon springer upp till Florinda och skriker att de måste till sjukhuset.

 


Klockan är nu elva på kvällen och Florinda flämtar att de tar hennes segelbåt in till fastlandet. Åkturen tar inte direkt några minuter, de åker i flera timmar. Summer hade ingen aning om att hennes hotell låg så långt ifrån. Allt eftersom klockan tickar mot halv tre börjar hon känna sig orolig. Kommer Florinda föda i båten? Tjugo i tre anländer de till fastlandet och Summer ser till att Florinda kommer till sjukhuset i säkerhet. Det där var faktiskt inte sant, Summer hoppade ur båten och tog en taxi hem när dom nådde fastlandet så Florinda kan ha fött barnet ute vid bryggan. Hrm.

 


Summer åker tillbaka till hotellet och checkar in sig själv igen (hon checkades ut när hon lämnade området) och slumrar i den fula gula sängen.

 

VAD TYCKER NI? Är ni taggade på del 2? Kommentera! Och ja, hon kommer försöka hitta en partner... :P


Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Tidigare år

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se