dreamsims

Senaste inläggen

Av Tove - 15 februari 2014 16:33

Hej! 

Igår var det ju Alla hjärtans dag, och då tänkte jag göra det inlägg jag skriver på nu. Men det blev inte av så jag gör det idag istället! Bättre sent än aldrig, eller hur?


I detta inlägg vill jag tacka er som läser min blogg. Utan er skulle jag inte alls varit lika motiverad att fortsätta och kanske helt enkelt inte ha fortsatt att blogga alls. Jag blir sjukt glad varje gång någon kommenterar något positivt med min blogg, vilket jag inte får ofta. Jag skapade min blogg för att jag var inspirerad av alla andra simsbloggar och än idag kämpar jag på med bloggen. 


Jag vet, nu låter det som om jag har typ 1000 läsare om dagen, men så är det ju naturligtvis inte. Jag har vanligtvis några läsare om dagen, idag hade jag 7. Men jag är tacksam över varenda människa som då och då läser min blogg! Självklart siktar jag mot att bli en känd simsblogg, men jag är ändå sjukt glad över att någon över huvud taget läser den. 


Det känns som om jag inte har så många läsare med tanke på hur många kommentarer jag får i veckan (typ 1-2 kanske) så tror jag att jag inte har så många läsare, men när jag ser statistiken  vet jag att det är lite fler. Så jag vill gärna att ni kommenterar om ni läser bloggen, eftersom jag är nyfiken på vilka personer som gör det. Ni kan också skriva er URL så jag kan kika in på er blogg och börja läsa den! Så tack alla som läser min blogg. Skicka gärna en kommentar nedan med din URL! 

ANNONS
Av Tove - 9 februari 2014 17:17

 

Linnea har inlett en karriär inom spökjägaryrket eftersom hennes livlånga önskan är att nå nivå 10 i det yrket. Hittills har hon jobbat två dagar och älskar sitt jobb! Hon är i nivå 2 nu.

 

 

 

   

 

Linnea fick även ett eget litet hus nu, så hon slapp sova utan tak när det åskade och blixtrade.

 


Det är dags för Linnea att återvända till Al Simhara! Denna gång kommer hon att vara där i 5 dagar istället för 3 eftersom hon har nivå 1 i visum! Hon hade redan ett påbörjat uppdrag så det fortsatte hon med. Hon skulle fråga en kvinna om en antik bok. 

 

 

När hon hade gjort det fick hon ett nytt uppdrag - att gå in i ett dolt bibliotek under sanden i jakt på en bok. Först var jag tvungen att lära känna ägarna till huset, så Linnea gick fram till första bästa. Det var en man som heter Fahad och blev attraherad av henne, men han hade en fru och han var faktiskt inget vidare. När de blivit vänner la jag märke till en dold kontakt, så hon gick dit för att undersöka!

   

 

Dags för ännu ett äventyr! 

 

  

 

Linnea hittade det hon letat efter, den antika boken plus en bit fragment. Nu har hon klarat 2 gravkammare! 

 

Nästa uppdrag blev mot MorcuCorp, förut har hon jobbat för dem. Det verkar växla väldigt mycket. Denna gång skulle hon ta sig ner i MorcuCorps högkvarter och lämna muta. Högkvarteret låg nere i en familjs hus, så Linnea begav sig dit! Först visste jag inte vad jag skulle göra, familjen ägde ingen dator och jag kom inte på en annan lösning. Men i ett litet hus fanns en dold kontakt! 

 

(Det var full kalabalik där nere, så fort Linnea gick dit följde hela familjen med) 

 

Vägen dit var svårare än de andra gravkammarna men till slut lyckades hon komma ner dit hon skulle. Hon blev dock lite svedd av en elektricitet-fälla på vägen ner.

 

 

När Linnea både lämnat mutan i en av gravkammarens kistor och hackat sig in på en av MorcoCorps datorer fick hon gå hem till baslägret med livet i behåll. Nästa uppdrag blev att gå in i en pyramid där det fanns vatten. 

 

 


Dags att ta sig an nästa uppdrag! 

 

 

 

 


Linnea klarade det nästan men sedan blev hon för trött för att orka mer och åkte hem. 

 


ANNONS
Av Tove - 6 februari 2014 18:34


Hej! 

Såg detta videoklipp om em tjej som blir mobbad för att hon är stor för ett tag sedan. Började nästan gråta, det är hemskt att mobbning ens förekommer. Ville bara dela med mig av det, eftersom man måste inse att man inte kan hålla på och mobbas...  Av Tove - 2 februari 2014 17:53

Hej. Idag kommer ett lååångt inlägg om PGC Winter! Har varit sjuk i två dagar nu och är hemma från skolan. Så gissa vad jag har gjort? Jo, spelat Sims, haha. 

 

Zara har nu jobbat i 1 år på Costa Verde & Alyssas bokhandel i journalistkarriären. Hennes arbetskamrater ordnade en fest åt henne, och hon fick 1000 simdaler! Det behövde jag verkligen, hade knappt råd till någonting. Jag tror att Zara bara jobbat under typ tre dagar, eftersom hon varit mammaledig i princip hela tiden.


Förresten så åkte Sofia och Alexandra till studentbalen! Det hände bara dåliga saker, det enda bra var att Alexandra blev balens drottning. Sofia åkte dit i träningskläder, vilket hon tyckte var väldigt passande. Tyvärr har jag inga bilder, då det gick alldeles för snabbt för att jag skulle ha hunnit fotografera något. :(


Här gör Alexandra och Izac läxorna tillsammans på idrottsarenans läktare.

 

 

Sebastian blev barn! Han lärde sig endast att gå på pottan, vilket resulterade till att han hade fått en "svår uppväxt". Han fick egenskapen Aldrig naken. Nu är förresten Zara gravid igen. Hoppas verkligen på en arvinge! 

 

Efter jobbet kom en polis och stoppade honom. Eftersom hans jobb ligger ute på en udde så fick han åka segelbåt in till land. Efter honom kom polisen i en likadan segelbåt, det såg lite roligt ut. Men sedan fick han åka polisbil till fängelset.

   

 

Dags för Zara att föda barn, igen. Hon födde en liten bebisflicka vid namn Edith Winter en morgon. Hon föddes med egenskaperna God och Lätt imponerad. 

 

 

 

(Vad är det Zara tittar på egentligen? Det förblir ett olöst mysterium...) 


Alexandra och Sofia ville börja med en till aktivitet efter skolan utöver Idrottsföreningen och Skoltidningen de håller på med nu. Därför valde Sofia Studieföreningen för att kunna göra sina läxor snabbare och Alexandra Debattföreningen för att öka sin färdighet i logik som hennes drömyrke kräver.

 

 

Alexandra har också börjat bli ganska ansvarsfull hemma, kanske beror det på att hon är näst äldst (Sofia föddes en minut innan. :D) i en syskonskara på fem. 

 

 

Vetenskapslabbet i stan ville att barn skulle intressera sig mer för geologi och ringde till Sebastian och frågade om han ville ut och samla lite järn och ädelstenar åt dem. Han tackade naturligtvis ja och gav sig ut direkt!

 

 

I vetenskapskarriären krävs trädgårdsarbete, och Sofia har redan börjat med det för att lyckas. Hon har en egen trädgård som hon sköter om varje dag och tycker att det är jätteroligt. Alexandra har börjat med logik också, båda är på nivå 5 i sina respektive färdigheter. 

   

 

 

Izac fyller år! Tack vare hans framgång i skolan får jag välja en egenskap (slumpad) och det blev Lyhörd. 

 

Sebastian besitter egenskapen Konstnärlig , så Matteo köpte ett staffli till honom (mest för att han ville testa själv, haha). Sebastian står varje dag och målar på nya tavlor. 

 

 


En natt när Matteos mamma hemsökte huset så hoppade hon in i Ediths nalle och spökade. Hon verkar väldigt nyfiken på sina barnbarn. Dessutom bestämde sig Florinda att träna så hon bytte om till träningskläder och satte på musik, vilket väckte hela familje och Matteo önskade nog att hon aldrig hemsökt dem den här natten. 

 

 

 

Zara gillar att gå runt i huset och städa. Varje dag kollar hon om handfatet är smutsigt, om toaletten måste rensas eller om det är pölar på golvet. 

 

 

Och Alexandra gillar att släppa loss när någon i familjen sätter på musik. 

   

 

Sofia är den som oftast tar hand om lilla Edith när mamma och pappa inte är hemma. 

 

 

 

Idag har Matteo och Zara sin 1-åriga bröllopsdag. Det firar de med att gå på en konsert i arenan. Konstigt nog följde Edith med i barnvagnen, haha. Både Matteo och Zara har nu ryktet "Evigt trogen". 

 

 

På kvällen firade Zara sin födelsedag och blev vuxen! Ingen medelålderskris här inte.

 

 

Ediths tur att bli småbarn! Hon får blått hår (det måste bero på Zaras förra hårfärg, men det är inte alls samma nyans) och mörkgröna ögon (varken Matteo eller Zara har det, så det är konstigt). Ingen arvinge! Hushållet kommer vara fullt efter det här... 

 

 

Jättegott med glass till frukost! 

 

 

Zara har testat ett nytt recept - svampomelett! Som vanligt är hon jätteintresserad av vad hon skapat. 

 


Snart tar Alexandra och Sofia studenten, och då gäller det att ha bra slutbetyg. De båda sitter flera timmar på eftermiddagen för att lyckas bra i skolan. 

 


Sofias trädgård börjar ta sig! 

 


Trots att de har fem barn lyckas paret hitta lite tid för varandra. 

 


Alexandra blev ombedd att skaffa ett deltidsjobb på skolan. Därför letade hon i tidningen och hittade till slut ett som verkade passa. Nämligen i mataffären. Produktkvalitetsbedömare blev hon. 

 

 


Nu fyller Sofia år och blir ungdom! (Alexandra fyller år nästa dag, fråga mig inte varför, de föddes ju samma dag?) Tack vare hennes framgång i skolan fick jag välja en egenskap, och det blev Flörtig. 

  


Om man ser på Alexandra och Sofia märker man hur grymt lika de är! De har ärvt mun, näsa och ögon från Zara och hudfärgen är från Matteo. Lite roligt när man ser skillnaden! :)

 


Nu är Zara gravid igen, och efter att hon fött sitt sjätte barn är hushållet fullt. Nu får vi VERKLIGEN hoppas på en arvinge! Och jag som hade en sådan tur på familjen Line. Men jag gillar den här familjen mer! 

 Btw, jag såg att det är en pulserande röd grej på en pall i tvillingarnas rum. Någon som vet vad det är? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Tove - 2 februari 2014 09:28

Nu ska jag besvara dag 14 i 30-dagarsutmaningen, vilket är: Vilken egenskap använder du mest?


Jag vet inte riktigt. När jag precis började använde jag mest Ambitiös, Arbetsnarkoman och Modig på i princip alla, men det var när jag var typ 8-9 år eller något. Annars kommer jag inte på någon speciell, utan jag brukar variera mig. 

Men en som jag tycker om är Bokmal, bara för att det är den självklara kortfattningen om hur jag själv är, haha.


Fil:Bokmal.png

Av Tove - 29 januari 2014 18:27

 

Angående den där bilden ovan, kanske kommer byta ut den mot en finare bild eftersom jag gjorde den på de bilder jag tog igår.


Linnea har då återvänt från sin tredagarsvistelse i Al Simhara. Vill egentligen dit igen, men det går ju inte, haha. Första dagen hemma spenderades vid sjön (dels för att det är nära och dels för att jag älskar fiskefärdigheten), men Linnea fick ingen napp. Hon stod där från morgon till kväll! Ganska frustrerande när jag förväntade mig få en endaste liiiten fisk...

 

 

  Linnea är ganska irriterad på att fisken alltid vill släppa kroken när hon tror att hon kommer få napp...


Dagen därpå startades med en kokosnötsdrink från minikylen (som dessutom inte finns i vanliga kylskåp)...

 


... och avslutades med att hon somnade i en säng på brandstationen. De har ju trots allt tak över huvudet, duschar och mat där. Lika bra att utnyttja det. 

 


Eller ja, hon gick och la sig kl 20:00 och vaknade 22:00. Så dagen är inte helt slut än! Linnea sprang till en annan fiskedamm eftersom snabbköpet ville ha tre fiskar av henne plus att hon har registrerat sig som egen företagare inom fiske! 

 


Denna gång blev det definitivt napp och flera fisksorter metades upp. Hon kom också upp i nivå 3 inom fiske! Alla fiskar utom tre stycken sålde hon varav tre gick till snabbköpet.


Nu är det dags att bege sig till Al Simhara igen! När Linnea kom till baslägret försökte hon avsluta uppdraget att prata om vad de lokalboende tyckte om MorcoCorp. 1/3 var klara och Linnea grabbade tag i närmsta sim i närheten.

 


Det gick väldigt bra och uppdraget lyckades. Sedan fick hon ett nytt uppdrag att hämta några eldfrukter inne i Brännande sandens gravkammare åt MorcoCorp. Men istället för att bege sig dit gick Linnea till Sfinxen.

    

Man kan väl säga att det gick sådär... Hon blev nästan uppbränd av en eldfälla, och längre kunde hon inte komma, så Sfinxen klarade hon inte denna gång. Dags för Brännande sandens gravkammare. Innan hon gjorde det gick hon bara till marknaden för att köpa några dusch-på-burk eftersom det skulle vara väldigt varmt där inne. (Btw, det var där jag var igår och misslyckades...) 


 


Nyckeln fick jag gratis av den där mannen som jobbade för MorcoCorp så det var bara att gå in till salen där eldfrukterna fanns. 

 

 

 


Efter det här uppdraget fick Linnea nivå 1 i visum, så alltså är jag på god väg! Fast jag förstår verkligen inte hur jag ska kunna klara 2 gravkammare till...


Sedan var det dags att resa hem igen, men det är inte sista gången vi ser Al Simhara! 

Där hemma köpte hon två skålar med vatten att ha som akvarium. Guldfisken Tris och en padda fick plats i dem. '

 


Hoppas ni gillade inlägget och kommentera gärna! 
Av Tove - 28 januari 2014 19:35

   Som jag skrev förut har jag börjat på The Career Challenge som går ut på att jobba kort sagt. Läste om det hos Spacesims och det verkade så himla kul så jag tänkte testa det nu.


Min grundsim är min sim i headern, Linnea Hope. Hon har egenskaperna Modig, Älskar värmen, Hopplös romantiker, Excentrisk och Tursam. Linnea är bosatt i Starlight Shores eftersom det är staden jag spelat minst på och jag vill ge den en chans. Hon fick flytta in på den största tomten i Starlight Shores och skaffa sig det allra nödvändigaste. Toalett, handfat, minikyl och säng. Dessutom en vägg, så hon får ett privatliv också, haha. ;) 


Första "uppdraget" heter "The Adventure Sim" och går ut på att man ska: 

Ha en mumie i hushållet

Nå nivå 3 i visum i alla länder

Ha utforskat och klarat tre gravkammare

Gifta sig med en lokalbo


Detta ska bli spännande och se om jag klarar det, har inte spelat jättemycket i andra länder.


Linneas första resmål blir Al Simhara, mest för att jag mer eller mindre inte gillar landet. Och jag vill ge det en chans. Det är ett väldigt spännande land och ville ge mig ut i pyramiderna direkt. ;) 


När hon anlände började hon med att spana in baslägret som bestod av några tält och ett rum för mat och ett rum för toalett m.m Sedan kollade hon på anslagstavlan eftersom jag ville att hon skulle börja med ett äventyr direkt. 

   


Uppdraget blev att hitta de försvunna papperen i Upptäckargraven och lämna de till någon som hette Youssef.

  Upptäckargraven ligger bredvid baslägret och blir en enkel match, har varit där förut. Men först åkte hon på sin moped till stadens torg kan man säga för att skaffa lite förnödenheter.

 


Hon köpte torkad mat, dusch-på-burk, tält, ormtjusarkorg och en egen moped. Sedan bar det av till Upptäckargraven! (Inte för att hon behöver det till just den gravkammaren, men i framtiden) 


 

 

 


Uppdraget klarades galant, inga fällor eller påstötta mumier. Hon återlämnade papperen till Youssef och fick ett nytt uppdrag av honom hos en annan man. Nu skulle Linnea hämta 4 turkosa stenar. 

 


När Linnea återlämnat de till mannen bestämde hon sig för att sova över i hennes tält på mannens tomt, vilket resulterade till att mannen själv och en kvinna kom ut och skällde. 

 


Dagen därpå fick hon ett nytt uppdrag av samma man, att prata affärer med tre stadsbor. Men jag struntade i det och skickade Linnea ner i den lilla pyramiden. Hon är i princip helt oerfaren, så jag är väldigt grym mot mina simmar med tanke på vad som kan finnas där nere...

  Tillträde! 


 

 


När Linnea tittade i en sarkofag möttes hon av en läskig syn. Nämligen fanns det en mumie där inne.

 


Mumien och Linnea började slåss, och eftersom Linnea varken är atletisk eller erfaren när det gäller mumieattacker vann mumien. Men det kanske var tack vara hennes egenskap Turlig som gjorde att hon bara svimmade och inte fick bestående skador (mumiens förbannelse).

 


När Linnea försökte smita efter att hon vaknat upp igen så hindrade en eldfälla henne! När hon ägnat lite tid att desarmera den kunde hon smita förbi och mumien slank in i sarkofagen igen. 


Så Linnea klarade aldrig den där gravkammaren, hon lyckades inte lista ut hur man skulle gå vidare plus mumiemötet då. Men det gör ingenting, hon fick i alla fall lite mer visumpoäng och mumien blev dessutom attraherad av henne. Det går framåt! 


Väl där hemma var Linnea spänd på att åka tillbaka men hon kunde inte det, tyvärr. Så här ser hennes "hus" ut.

 

Jag vet att det är ganska likt Spacesims när det gäller badrummet, men jag tog det billigaste för att spara pengar plus att väggen ger lite avskildhet mot folk som går förbi. 
Av Tove - 28 januari 2014 16:29


Hej! 

Har nästan inte bloggat på hela veckan, nu har jag faktiskt inget att skylla på förutom att jag inte haft simslust, haha. ;) 

Såg "The Career Challenge" hos Spacesims, och det verkar vara en jätterolig och utmanande challenge! Kort sagt är det att man ska jobba. Så jag är supertaggad på att testa den, det kommer jag förmodligen göra imorgon då jag inte har tid idag. 


I detta inlägg kommer Veckans nedladdningstips, jag har varit dålig på det men ska försöka bättra mig. Denna vecka är det ett par kontaktlinser. 

Ladda ner här: http://antraya-cubed.tumblr.com/post/74182996718/download-package-download-sims3pack 

Kan inte länka av någon konstig anledning. 


 

 

Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se