dreamsims

Senaste inläggen

Av Tove - 19 april 2014 11:51

Hej, och glad påsk förresten!

Jag är ledsen att inlägget om Sandra Canavan inte kom upp i tid, men ett par dagar senare skadar väl inte? Jag är rätt så peppad på att utforska mer i framtiden och så spelade jag typ 4 timmar på min PGC, som återvänt hem från universitetet. Och det har hänt massor! Alexandra och Sofia har flyttat ut och någon har gift sig... Så ni får räkna med många hushålls-inlägg framöver! 

Jag kommer inte exakt ihåg egenskaperna, favoriterna och stjärntecknet som Sandra har, men ni får mer information om själva henne i ett separat inlägg, hade jag tänkt. Men i alla fall har jag flyttat in Sandra i Lunar Lakes, eftersom det känns som om den är lite framtidsinspirerad. 

 

När Sandra kom till huset hon hade flyttat in i så la hon märke till en mystisk portal jag köpt åt henne. Hon började genast att undersöka den. Det gick lång tid utan resultat, men efter några timmar kom en konstig man med blått hår ut från portalen!

 

 

 

Han gick fram till Sandra och gav henne en tidskalender. Han hette Reser Nediti, berättade han. Reser sa att han var på väg hem till Oasis Landing när hans tidsportal råkade ut för en temporal störning (?) och alla hans kraftceller hade försvunnit med vinden. Reser bad Sandra hitta 5 stycken av hans kraftceller så att han kunde återvända hem till Oasis Landing.

 

 

Sandra, som var alldeles för snäll för att strunta i det hittade allihop och Reser kunde nu återvända till sin hemstad. Men Sandra ville ju naturligtvis inte stanna i den grå vardagen (eller grå kanske den inte var, Lunar Lakes hade gott om färgglada svampar) och beslöt sig för att åka med Reser till Oasis Landing! 

 

 

 

När hon och Reser klivit in i tidsportalen tog det en liten stund innan de landade i en annan tidsportal någonstans. Sandra var helt förundrad, det såg ju så häftigt ut! Det visade sig vara den "normala framtiden"! 

 

 

Reser bad henne att först åka med jetpacken han hade gett henne, och Sandra började genast att lyda hans order. Hon flög till en park, men dock förstod jag inte hur jag skulle uppfylla Resers krav, så jag raderade det och struntade helt enkelt i jetpacken.

 


Sandra testade även husets speciella grejer, bland annat en cool hiss! Men hon snubblade när hon skulle ut och föll raklång på mage, vilket kanske inte var så jättebra. 

 


Sandra tittade även in tidskalendern hon fått av Reser, och hon fick reda på att hennes ättlingar var en man, en kvinna och ett barn och Sandra fick adressen till deras hus ifall hon skulle vilja hälsa på. Hon fick även reda på att hennes familjevärde var utblottad. 


Sandra har egenskapen botfan (det kommer jag i alla fall ihåg) och kan därför aktivera robotläge. Om de aktiverar robotläge kommer de klä ut sig till en robot och liksom gå som en. Sandra bestämde sig för att stanna här i framtiden och utforska framtiden ett tag och skaffade ett jobb inom Botkarriären, för hon måste ju få pengar. Hon fick jobbet som städerska, men man måste ju börja i botten, eller hur? 

 


Hennes chef blev Drox, en kvinnlig (tror jag) simbot. Sandra avgudar ju simbots så hon bjöd ut Drox till botarenan. De pratade i några timmar, men Sandras och Droxs relation blev inte bättre för det. Därför gick hon och tog en lektion i botbygge.

 

 


När hon var klar med det åkte hon hem till huset och började att skissa på ett egenskapschip. Här nedan ser ni den coola bilen hon tog. 

 

 

Efter en timme blev hon hungrig och gick ner till köket för att se vad det fanns att äta. "Åh nej, nu måste jag ställa mig och laga mat" tänkte Sandra stönande. Men hon blev glatt överraskad av en stor pekskärm man kunde beställa mat ifrån! Sandra beställde grillade kotletter, men då började det skvätta vatten rakt på henne, så hon kastade kotletterna. 

 


Istället tog hon sin favoritmat, spagetti. Det skvätte lika mycket den här gången också, men Sandra bestämde sig för att ge maten en chans och smakade. Det smakade gudomligt, enligt henne. 

 På kvällen somnade Sandra med ett leende på läpparna, nöjd med vad hon har gjort idag.

 

 Hoppas ni gillar Sandra, för det kommer definitivt mer om henne! GLAD PÅSK IGEN! (Spelar med min PGC nu, så det kommer snarast)

ANNONS
Av Tove - 16 april 2014 19:53

Hej! 

Nu känns det som om uppdateringen kommer att bli lite mer varierande för en gångs skull. Idag laddade jag ner lite CC, dock fungerade inte allt jag försökte ladda ner i spelet, tråkigt nog. Men det var tillräckligt mycket CC för att jag blev inspirerad till en ny sim som ska undersöka In i framtiden! Så här kommer en liten bild bara, så får ni mer fakta om Sandra i morgondagens inlägg förhoppningsvis. 

 

Någon som är nyfiken?! :D

ANNONS
Av Tove - 14 april 2014 20:52

Hello! 

I lördags fyllde min lillasyster år, och hon fick expansionpaketet In i framtiden! Ohmajgaad! Okej, jag kanske blev lite för exhalterad, men men... Det betyder att jag liksom nu har In i framtiden installerat på vår dator!! (Happy)

Jag har redan hunnit testa lite grann, men inte så värst mycket. Så nu undrar jag - är det något speciellt ni vill veta om In i framtiden? Jag ska då försöka ta reda på det nästa gång jag spelar (vilket sker ganska snart!). Kommentera!

 

Nu har jag gått igenom det viktigaste. Jag känner att jag vill bli klar med 30-dagarsutmaningen, så vi kör på! Dag 17 - Ladda ner simmar eller skapa simmar? 

Ooooo, en svår fråga. Suger ju på att skapa simmar, men samtidigt är det ju fett grymt att ladda ner någon och slippa göra jobbet själv. Nej, jag skämtade bara. Det är ganska roligt att skapa simmar, fast man får ju med en massa CC som man kanske inte ens kommit på själv om man gjort en egen. Jag har typ 5-6 nedladdade simmar, och de gillar jag! Men jag väljer nog att skapa egna, ändå. 

 

En bild på Larissa Smith som Saga från Rampljus gjorde åt mig! Tack! Har dock gjort bilden, men Saga har all credit för simmen!

 

Förresten, gillar ni 30-dagarsutmaningen? För om ingen uppskattar den kan jag sluta med den. 

Av Tove - 11 april 2014 19:53

Hej! 

Jag vill bara meddela att jag nu har påsklov, hurra! Slipper äntligen alla dessa oändliga prov och läxor. Nu kommer jag ha mer tid att blogga/spela Sims, så jag är taggad på det. Men i alla fall, jag funderar på att köpa en ny Storevärld. Har Lunar Lakes just nu och jag är sugen på en till. Men vilken är prisvärd, vilken tycker du är bäst? Kommentera! :) Vad är för och nackdelar med staden? 

Funderar på att göra en recension på Lunar Lakes, men det känns som om jag påbörjar ett projekt men aldrig gör klart det. Ja, jag ska göra klart skulptöryrket. So, let me know!
 

 


Av Tove - 1 april 2014 16:38

Hej! 

Som ni redan vet håller jag på att försöka göra en ny header. Har därför idag börjat klura på hur jag vill att min sim/simmarna i headern (det är ju trots allt en SIMsblogg, haha). Så idag försökte jag hitta några posepacks som jag rent ut sagt blev jätteglad över! Så jag tänkte tipsa om dem så att fler kanske kan ladda ner dem! Jag har skrivit om hur Poseplayer fungerar, klicka HÄR om du vill läsa mer (om inte det funkar kan du bara kopiera denna länk: http://dreamsims.bloggplatsen.se/2013/11/05/10318408-poseplayer/ och klistra in)


Först hittade jag några posepacks från Skylar. Klicka HÄR för att komma till sidan. 

 Laddas ner via Mediafire. Klicka HÄR för att komma till nedladdningssidan. 


Och sedan hittade jag ännu mer från Skylar:

Klicka HÄR för att komma till sidan och HÄR för att komma till nedladdningssidan (Mediafire). 


Och det sista posepacket jag vill tipsa om är också från Skylar (så himla snygga poser allihopa). Klicka HÄR för att komma till sidan och HÄR för att komma till nedladdninssidan. 
 
Givetvis äger jag inte dessa bilder, och jag ger all credit till skaparen (Skylar). Om ni vill gå in på bloggen så kan ni göra det här: www.asgemsims.blogspot.se
 

Av Tove - 29 mars 2014 19:22

Hej!

Såg lite nedladdnings-saker idag, och jag blev så sjuuukt taggad på att börja skapa en sim. Ska byta header, och jag vill gärna ha en sim med i den. Så bara jag får tid ska jag ladda ner kläderna... Jag får verkligen aldrig tid till det. Men men, får väl ta saken i egna händer. Kommer bara tipsa om en av grejerna jag kommer ha till min nya sim. Lite överraskning får det väl vara! :D 


Okej. Först vill jag tipsa om en tröja från Simfinitely. 

Kan både laddas ner via Mediafire och Box (är inte hundra procent säker på vad det är hehe). Klicka HÄR för att ladda ner via Mediafire. Klicka HÄR för att ladda ner via Box. Det är dock en Zip-fil. Och klicka HÄR för att komma till Simfinitelys sida om "Sassy heart sweaters" som tröjan heter. 


Sedan (jag kommer dock nog inte ha det till min nya sim) vill jag tipsa om Elsas klänning. Om ni såg Frost (den gick på bio, eller så går den fortfarande) så vet ni att Elsa är huvudpersonen Annas syster. Kanske är Elsa också en av huvudpersonerna, men whatever. I alla fall, Elsas fina klänning har nu gjorts för simmar! Fantastiskt för de som älskar vintern. 

Klänningen hittas HÄR


Det var allt för mig att bjuda på, fortsätt läsa min blogg gärna och ha en fortsatt trevlig lördagkväll!  :)

Av Tove - 28 mars 2014 19:58

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen. Har inte hunnit spela Sims någon gång i veckan pga av för mycket i skolan. Ska plugga till tre olika prov plus alla dessa läxor! Ändå går jag bara i femman men det är ändå så sjukt mycket press att man ska göra bra ifrån sig på proven. Istället kommer två dagar i 30-dagarsutmaningen. 


Dag 15 - Vilken livslång önskan: Superpopulär eller hjärtekrossare?

Ehm... Jag har bara spelat med "Superpopulär" en gång... Ingen av de livslånga önskningarna faller mig i smaken men om jag måste välja tar jag nog "Hjärtekrossare". Det känns lite taskigt att dumpa en sim bara så där, men man känner sig ganska grym när man har dumpat en... mehehew. Men om jag ska erkänna är det faktiskt ganska roligt. Hehe. Jag gillar inte att man ska bli vänner med så pass många innan man uppfyllt önskan. Men ändå så håller mina simmar ihop tills de dör. Det är ett galet svårt val, alltså. Men det är ju så sjukt tråkigt att bara skaffa vänner hela livet. Så I don't know. Men det får nog bli "Hjärtekrossare" då. 

 


Dag 16 - Ta bilder eller filma?

Denna är så mycket enklare! Definitivt ta bilder! TA BILDER TA BILDER TA BILDER! Okej jag ska lugna ner mig... Lovar. Jag filmar aldrig. Jag vet inte riktigt varför. Men att ta bilder ger oändliga möjligheter, man kan fixa och trixa med bilderna... Ja. Ni har nog förstått vilket parti jag står för. TA BILDER TA BILDER! Okej nej jag lugnade inte ner mig. 

 

 

Av Tove - 22 mars 2014 20:39

Hej! 

Jag lever. Så att ni inte tror att jag är död eller något. Imorgon ska jag på gympatävling i Katrineholm, hade egentligen tänkt blogga då men hinner tyvärr inte.  Idag ska jag visa min nya sim jag stötte på idag. Eller ny och ny, jag gjorde henne någon gång förra året och har aldrig spelat med henne. 


Simmen heter Gabriella Rose, och besitter egenskaperna Äventyrlig, Våghals, Miljömedveten, Sparsam och Atletisk. Dock finns det inga "dåliga" egenskaper, I don't know why... Så idag har jag börjat spela med henne och det är faktiskt rätt roligt! 


Gabriella Rose är en sim som är baserad på två olika färger, det kallas något speciellt när man gör en sådan sim. Tror det hette något med manguru eller något i stil med det, har oturligt nog glömt bort vad det heter. Om ni vet, så hojta! Jag lottade via en app vilka två färger det skulle bli, och det blev orange och rosa. De färgerna passar hyfsat bra, fick först brun/orange tror jag, men det blev alldeles för fult tillsammans. 


Så jag har som sagt börjat spela med henne, och eftersom jag har brist på varierande familjer tänkte jag blogga om henne! Något ni vill läsa om? Jag ska försöka få en partner till henne och att hennes rosa hudfärg, orangea ögon och orange hår ska föras vidare i släktet! Låter det okej? 


Sedan ska jag försöka få tillbaka Liam och Katy på bloggen, saknar de lite grann! 

 

 

 

 

Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Tidigare år

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se