dreamsims

Senaste inläggen

Av Tove - 29 maj 2014 18:26

Jahapp, nu är jag här med ännu ett tråkigt inlägg. Nu är det så att jag har gått och fått feber, gaaaah! Hatar att vara sjuk, men jag får hoppas på det bästa... :( Förresten kollade pappa till datorn (har inte rört den sedan vi upptäckte att den var konstig) för att min lillasyster skulle spela Lego Harry Potter. Gick det? Nej, absolut inte. Vi ska göra en backup och köpa en ny troligtvis i helgen. :D Men jag kan dock inte lova något, inget är bestämt. Men nu vet vi det, min käääära dator håller på att dö. R.I.P dator. Men den är inte död än... Okej, ska sluta tramsa mig nu. 


Dags för dag 20 i 30-dagarsutmaningen! Det betyder att det är 10 dagar kvar. Dag 20 - Kina eller Frankrike?


Oj, jag gillar båda. Al Simhara (Egypten) tycker jag är sämst, men om jag måste välja blir det Kina. Det är så vackert, det blir många snygga landskapsbilder och det är billigt, det billigaste resmålet. :) Sedan älskar jag färdigheten Sim Fu (?), kampsport alltså. 

 


Dag 21 - Spela i generationer eller spela med en familj och sedan fortsätta på en annan?


Generationer helt klart. Jag tycker om när man ser barnen växa upp och skaffa egen familj, jobb och relationer. I början gjorde jag mycket nya familjer bara för att jag gillade CAS så mycket. Men det är något extra med att spela i generationer, man ser sin grundsim som varit ute på stan och festat som ungdom och sedan ser man sin sim som nyss varit ungdom sitta och beundra en solnedgång som pensionär.


Nio dagar kvar på utmaningen.

  

Izac, Edith och Sebastian i min PGC.


Ha det bra! Hoppas ni förstår att jag inte kan komma med så mycket intressanta inlägg, har tappat Simslusten ett litet tag när jag varken kunde spela eller blogga om mina familjer, men nu längtar jag sjukt mycket efter Sims... :(

ANNONS
Av Tove - 23 maj 2014 20:32

Nu har de släppt en ny video inför Sims 4, läs mitt inlägg om mina åsikter inför Sims 4 HÄR. I CAS. 


Jag är ganska peppad på The Sims 4, även om jag är väääääldigt skeptisk. Än så länge gillar jag faktiskt utseendet på simmarna, även om jag tycker att TS3:s simmar ser mycket snyggare ut hittills. Vad är era åsikter kring de nya simmarna?


Och här kommer en bild på familjen Spökh, Bella och Mortimer är tillbaka i fyran också!!

ANNONS
Av Tove - 23 maj 2014 13:33

Igår fyllde bloggen ett år. Och nu är det den 23 maj. Jag har inte bloggat sedan min dator blev helt konstig men jag har varit inne och läst/svarat på kommentarer. :)


Jag uppskattar verkligen de som lägger en minut eller två på att kommentera på just min blogg. Utan er skulle det inte alls vara lika roligt och jat hade kanske slutat, men det jag försöker säga är att jag försöker tacka er för att ni läser min blogg. 


Jag har har planerat en hel del inför bloggens födelsedag, och nu har ju den redan fyllt ett år men det kommer fortfarande det jag lovat. En tävling är på g, jag kommer att byta header (när vet jag inte) och jag kommer berätta varför jag just skapade bloggen osv. Men ni måste dock ha tålamod, ni vet att jag har problem med datorn och då inte kan spela Sims eller skaffa fram bilder. 


Men jag kommer fortfarande blogga, så detta är ingen paus bara för att datorn hindrar mig. Jag kommer fortfarande blogga, men kanske inte om mitt spelande. Det är otroligt synd, för jag såg en rolig challenge hos Canavan som jag gärna vill testa. Men som sagt i förra inlägget, kommentera om det är något ni vill läsa om nu när datorn krånglar! ni kan gärna skicka ett mail till dreamsims@outlook.com


Många kramar,

Tove

Av Tove - 12 maj 2014 17:10

Hej!

Igår i ett inlägg skrev jag att jag skulle spela på min PGC... Och min plan sprack direkt när jag startade Sims. Till en början gick allt bra men sedan när man kom till den där saken där det visas bilder och simsmusik spelas och den där gröna stapeln fylls, och när den är helt fylld så startar spelet så blev skärmen helt rosa och hackig, så började problemet. Musiken slutade för en sekund för att sedan startas igen... Och så höll det på tills det blev ännu mer rosa och sedan... jaa...


Vi kollade så att allt var okej med datorn, och det var den, men datorn är ca fem år gammal så den kanske håller på att lägga av. Vi kommer att göra en backup om det går och sedan köpa en ny. När vi kommer göra det och hur lång tid det kommer ta vet jag inte. :(


Just nu kan jag inte spela Sims alls, vilket är bajstråkigt, så jag får försöka underhålla bloggen på annat sätt. Det blev likadant för min lillasyster när hon skulle spela, men då var laddningen helt okej men det började bli rosa under själva spelandet. 


Ja, det här blev ju ett ganska tråkigt inlägg, men jag vill bara att ni ska veta att jag inte kan spela Sims nu, så att ni inte lämnar bloggen för gott när det kommer tråkiga inlägg. :( Om ni vill kan ni få önska inlägg som inte har med mitt eget spelande att göra och som inte krävs bilder till, om ni har någon bra idé. Jag får väl försöka hitta på något. 


Ha det bra och hoppas att ert Sims funkar betydligt bättre än mitt. Men jag tror att det beror på datorn, hehe.Så där skulle jag gärna vilja göra, känner att jag måste spela Sims nuuuuuu, men det går inte.

Av Tove - 11 maj 2014 18:25

Hej. 

Bloggade ju nyss, så om du inte sett det kan du bläddra ner och i inlägget finner du viktig information. I detta inlägg tänkte jag prata lite om bloggens födelsedag!


Bloggen fyller ett år den 22 maj 2014. Jag har tänkt ut lite saker, bland annat ska bloggen få en ny header och ett nytt utseende. Hade tänkt en slags tävling också, där man kan vinna SimPoints. Men vad ska jag ha mer?

Det känns lite tråkigt att bara ha en tävling och en ny header, liksom, eller vad tycker ni??? Let me know (kommenteraaaaaa)


 

"Jag struntar i elden"

 


På tal om PGC så ska jag spela på dem nu! Och glöm inte att kommentera nu, alla förslag räknas.

Av Tove - 11 maj 2014 18:12

Hej!

Har lite grejer att berätta.


Vet inte om jag talat om det förut, men man kan ju skriva in adressen www.sims.tovesblogg.se och sedan hamna på min blogg. Det är för att vi har parkerat domännamnet tovesblogg.se på Loopia. Så, nu vet ni det! Lite svårt att förklara, men men... ;) Jag har gjort ett nytt domännamn som passar bättre: www.dreamsims.se

Om ni skriver in det kommer ni till bloggen, så slipper ni skriva bloggplatsen och det där. Mycket enklare och smartare! :)

 

Sedan har jag skaffat en email till bloggen! Adressen till den är: dreamsims@outlook.com

Så om ni undrar någonting, vill komma med förslag om bloggen, maila bilder/gästinlägg eller helt enkelt säga hej får ni gärna maila till adressen. Om jag kommer ha en tävling får man maila sitt bidrag dit också. Har gjort en menyavdelning där min mail står också. Så det var mitt info, så glöm inte att skriva in www.dreamsims.se för att det ska gå enklare och snabbare! OBS! Adressen www.dreamsims.se är inte riktigt fungerande just nu, skapade den nyss, så det kommer funka om ett par dagar. Innan dess får ni använda den gamla adressen. 


 

En favorit i repris haha. Beautiful rainbow. ;)

Av Tove - 2 maj 2014 16:14

Hej! 

Fick ganska många kommentarer under dagen (eller så många var de väl inte men det kändes mycket för mig i alla fall) och det är jag så otroligt tacksam över! Lite roligt att se vilka simsbloggar som läser min blogg också, haha! :)

Det var jättelänge sedan jag bloggade om min kära PGC, dock har jag spelat massor men inte orkat blogga om det... Jag fyller år om två dagar, den 4 maj, alltså en söndag. Då fyller jag 12 år, så ni får väl säga grattis i förskott, hehe.


Njut av del 13:


Nu är det bara en dag kvar tills terminen är slut för den här gången! Dags för betygskort! Alexandra och Sofia fick betyget MVG och de åker hem med 12 respektive 18 poäng. 

 

 


Sofia testade ett nytt recept - svampomelett. Olyckligtvis var spisen både billig och dålig och fattade eld. 

 


Sofia verkade inte bry sig så mycket om vad hon åstadkommit. Sofia: "Jag struntar i elden".

 


Men det var ju trots allt hon som orsakade elden så hon fick släcka den också, med gott resultat. Hemförsäkringen täckte skadorna på spisen, dock bara med 87 kr, vilket var lite surt. Sedan kom en brandmanskvinna och gav henne 500 kr i böter, för att hon tjuvringt brandkåren, vilket var ännu mer surt. 


Eftersom Sofia inte kunde laga mat fick hon nöja sig med att titta på den. Men då kom en rumskompis och ställde sig framför tv:n och dolde allting. Bra rumskompis, right? För övrigt verkar hon väldigt exhalterad över vad som är på tv:n, haha. 

 

 


Vid 22-tiden var det dags att bege sig hem till Isla Paradiso. Alexandra sa hej då till pojkvännen och Sofia sa inte hej då till någon. Forever alone. Nej, men ärligt talat var det inte så mycket "farväl" om man säger så. Alla som bott i huset samlades på gården utanför. Det är ju alltid något.

 

   


När jag kom hem till familjen Winter möttes jag av en katastrof. De är åtta stycken och huset är definitivt för litet. Sofia och Alexandra hade tjänat in en del pengar när de ansökt om extra bidrag, och familjen klassades som "rika" eftersom de hade 35 000 +. Och varför låta pengar växa på en hög när man kan spendera dem? Därför flyttade de in i ett nytt hus på Grönskäggs väg 6, ett perfekt hemtrevligt hus i city. 

 

 


Dagen efter var det diplomceremoni, tvillingarna skulle ta studenten! Hela familjen följde med, till och med Edith. 


Alexandra Winter


Framröstad till: Den som är Mest populär

Betyg: MVG (högsta hedersbetyg)

Extra: Klassens hederstalare (tack vare hennes "enastående" prestationer i skolan)


Sofia

 

Framröstad till: Den som förolämpar andra

Betyg: MVG (högsta hedersbetyg)

Extra: Inget


 

En höggravid Zara i bakgrunden. Och varför ser Sebastian så skräckslagen ut? 


 


Izac är inne i en vilt högljudd diskussion med någon random kille som skulle ta studenten samma dag som dem. Sebastian ser roat på.

 

 

 Matteo och Zara blev naturligtvis mycket stolta över sina duktiga tvillingar. 


På kvällen börjar värkarna - Zara ska föda igen! Det roliga var att både Alexandra och Sofia hade på sig likadana dräkter och båda gjorde likadana rörelser exakt samtidigt när de fick panik... :D Så en höstkväll på Spökeridagen föddes flickan Larissa som föddes med egenskaperna Konstnärlig och Älskar värmen. 

 

 

 


Sedan dog en random kvinna på tomten. Alla sprang ut för att begrunda saken. Liemannen kom för att hämta kvinnan men då tog spisen eld på sig själv! (Misstänker att det var ett misslyckat försök av Sebastian att laga våfflor)

 


Zara och Izac försöker släcka elden som nu har spridit sig till de två närmsta köksbänkarna. 

 


Till slut kommer Matteo, Sofia och Alexandra också. Men inte ens det räckte, så brandmanskvinnan fick komma och hjälpa till. Ingen bot det här gången. 

 

 


Alexandra har bjudit hem Daniel, som bor i universitetsstaden. Det blev en bugg, eller vad man ska kalla det så att interaktionen "flytta in" eller "föreslå giftermål" aldrig kom upp. Vet flera stycken som också haft problem med detta, men jag löste det genom lite fusk! Ni som har samma problem eller helt enkelt är intresserade kan läsa längst ner i inlägget hur jag gjorde så att det inte tar för mycket plats.*

 


I alla fall så gifte sig Alexandra och Daniel i parken samma dag och de båda lever nu i en dyr husbåt med Sofia (ja, jag sparkade ut dem, hade aldrig haft råd till husbåten annars).

 

  

Lägg märke till Edith på marken


Daniel började frysa våldsamt efter att han stått ute i kylan hela dagen.

 


Matteo passar på att prata lite med sin svärson, båda kommer utmärkt överens och är redan goda vänner.

 


Här är Zara och Matteo, sexbarnsföräldrar. 

 


Och nu ska lilla Edith fylla år. NU VILL JAG HA EN ARVINGEEEE! Men nej. Inte ens denna gång kan det bli rätt. Edith fick fel gener.

 


Jag kommer inte ihåg Ediths gener, för jag hoppade direkt till Daniels och Alexandras hushåll innan jag hann spela ordentligt med familjen. Alexandra och Sofia ska ju till universitetet så att de kan få sin examen, och jag vill gärna få det överstökat innan Matteo och Zara ska bli sjubarnsföräldrar. Nåja, de kan ju i alla fall skaffa två barn till innan det är dags för att flytta ut Izac. Men jag vill verkligen ha en arvinge. Matteo blir åldring om 2 dagar, och Zara har inte ens nått mitten av vuxendomen (säger man så?).


Då var det universitetsdags igen, då! Denna gång får Daniel följa med, jag hade inte mage till att lämna honom hemma alldeles ensam, även om jag inte är jätteförtjust i honom. Men gillar Alexandra verkligen honom får jag väl stå ut. Han kanske kan få en makeover senare.


Jag har fyllt i att de ska få 36 poäng när den här tvåveckorsvistelsen är över, och det betyder att alla tre kommer ta en examen i deras huvudämnen. Därför har de tre lektioner per dag, istället för en. Daniel drömmer om att bli politiker, och han har en kommunikationsexamen, sp han fick börja på nivå 3 när han sökte jobbet. De bor i samma hus som förut.


När de anlände till huset började Alexandra med att träna, hon brinner verkligen för det. Hon närmar sig nivå 6.

 


Sofia bestämmer sig för att lära känna sin svåger. 

 


Det är dags för det kära välkomstmötet! Alla tre hade ju koll på vad som gällde, så de sysselsatte sig med andra grejer istället för att gå igång på gratisprylarna (känner du dig träffad, Sofia?!).

 

 


Sofia gick för att införskaffa sig lite mat. När de har långa lektioner är det bra att ha lite frukt och grönsaker i fickan.


 


Väl hemma gick Daniel upp i en av hans rumkompisars rum och började måla på dennes staffli.

 


That face...

   

 


Är du smickrad över något, Alexadra?!

 


Under Sofias första lektion tänkte jag ta en bild på snöovädret, men min blick drogs till en underbart vacker regnbåge! Sedan försvann den lika snabbt som den kom. Men jag hann knäppa ett par kort:

 

 


 

Jag älskar färgen på Sofias och Alexandras ögon! 


Föreläsning.

 

 

Sofia ser mindre optimistisk ut.


Efter föreläsningen drog Alexandra och Sofia till parken där sjön fryst till is. Perfekt för att åka skridskor! Älskar när simmarna åker skridskor, haha. 

 

 

 


Daniel hade föreläsning senare, men så fort den var slut anslöt sig han också till gruppen. Men han såg inte så nöjd ut när han stapplade omkring på isen med sina ishockeyskridskor.

 


Alexandra blev så pass skicklig att hon med stor säkerhet kunde snurra ett par varv!

 

 


Det var allt som hänt sedan mars, haha! :)

Har lagt ner MYCKET tid på att skriva den här delen, så lämna gärna en kommentar, om jag ska ändra något eller om det är bra som det är! :D


Hjälp

Du som läser detta skulle kunna hjälpa mig. Det känns ganska enformigt att skriva exakt ALLA PGC-delar på samma gamla vanliga sätt. Ska jag skriva ur någons perspektiv, till exempel Alexandras? Kommentera vem, i så fall. Då kommer det bli lite mer som en historia, vilket kan vara lite roligt i någon del då och då! Så kommentera, så är du snäll. 

 

Tack för att du tog dig tid att läsa detta långa inlägg. Jag uppskattar verkligen att ni läser och kommenterar. 


*Du som är intresserad över att veta hur jag gjorde. När Alexandra bjudit hem Daniel så kom ju inte interaktionen upp. Då sparkade jag ut Alexandra och Sofia, så att de flyttade in i husbåten, så att jag inte hade kontroll över dem. Sedan hade jag ju kvar Daniel på tomten när de flyttat ut, så jag skrev in fusket "testingcheatsenabled true" och tryckte på Shift och valde "Lägg till i aktivt hushåll". Då kunde jag styra Daniel. Sedan ringde Daniel upp Alexandra och bjöd henne till parken, där han sedan friade och flyttade in i Alexandras och Sofias husbåt. Då försvann ju Daniel och familjen är som vanligt.

Av Tove - 25 april 2014 20:58

Helluu, mina läsare! 

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, har varit upptagen nu när skolan har börjat. ;) Ska upp till Stockholm för en minnesstund av min farfar som har gått bort, så det blir ingen bloggning imorgon, så ni bara vet... :( 

Idag (eller snarare ikväll) tänkte jag göra dag 18 och dag 19 i 30-dagarsutmaningen! Vill ju ha slut på den, haha. :D Vi börjar närma oss 30 snart. 

 

Dag 18 - Vilken färdighet tycker du bäst om?


Då tycker jag nog fiskefärdigheten eller målarfärdigheten. Fisket för att det är så himla roligt att fiska med simmarna! Vet egentligen inte varför, jag bara tycker om när de går upp tidigt på morgonen när solen precis gått upp och åker till närmaste damm, och kommer hem med fisk. 

 

Anchovy.png


Ovan ser ni en bild på en ansjovis i Simsspelet. 


Jag tycker om målarfärdigheten för att det är roligt när de står framför staffliet och man märker i början att de inte alls kan så mycket om färdigheten, då blir tavlorna inte så proffsiga, men ju mer de lär sig om målningen blir tavlorna mer levande och... snygga. LOL! ;)

 

Lille Sebastian i PGC:n övar upp målarfärdigheten.


Dag 19 - Ful sim med bra egenskaper eller en snygg sim med dåliga egenskaper?


Då väljer jag nog en snygg sim med dåliga egenskaper. Det är lite roligt att spela med simmar som har dåliga egenskaper, enligt mig. Tycker inte om fula simmar, så särskilt mycket. Men en snygg sim med dåliga egenskaper gör ingenting! :)

 

Hittade ingen bild på en ful sim med dåliga egenskaper, så jag fick ta en på Zara innan hon bytte badkläder, även om själva "hon" (simmen alltså) är ful, utan det är kläderna. Men så går det när jag inte gillar fula simmar, jag har inga bilder på dem! :D


Ha det bra, och ha en trevlig helg, så får ni höra av mig i nästa inlägg. 

Tove, DreamSims 

 


Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Tidigare år

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se