dreamsims

Presentation

URL:    http://dreamsims.bloggplatsen.se
Registrerad:    2013-05-22 16:36
Senast inloggad:    2015-10-13 19:08
Bloggtitel:    dreamsims
Förnamn:    Tove
Efternamn:    the simmer
Län:    Örebro län
Kommun:    Örebro
Ort:    Örebro
Intressen:    Dans, gympa, Sims 3, läsa böcker, musik, kompisar och tvärflöjt.

Hej och kul att du tittade in!


Jag är en tjej på 12 vårar som älskar att spela Sims! Jag har spelat Sims sedan jag var 8-9 år, och jag blev fast redan första gången. Jag har alltid gillat att skriva och kände mig för att dela med mig av mina simstips istället för att skriva på skrivprogram på datorn, som jag gjorde innan. Dessutom blev jag blev inspirerad av alla "storbloggare". Resultatet blev denna blogg! Här skriver jag om allt som rör Sims, är det något ni undrar eller vill påpeka är det bara att slänga in en kommentar. Samma sak gäller om ni vill önska ett inlägg etc. Jag är oerhört tacksam om du stannar kvar, eftersom jag aldrig ens kunnat drömma om att jag skulle få en enda läsare. Jag gillar dans, gymnastik och jag spelar tvärflöjt. Dansen är MTV-style street (typ hiphop) men jag har gått på showdans och streetdance vilket är jättekul. Jag började med gympa när jag var tre år och sedan dess har jag gillat det också.


Jag har älskat att läsa så länge jag kan minnas, kan sluka flera böcker per månad. Mina favoritböcker är helt klart Divergent-böckerna och Harry Potter-serien. Jag äääääälskar allt som har med Harry Potter och är en Hufflepuffare. Och jag ääälskar Divergent, där jag hör hemma bland De Fridfulla. Jag gillar måååånga mer böcker. Jag gillar också vanliga saker som musik och kompisar, haha. Men sluta nu och läsa om mig, läs  min simsblogg!


Jag gör länkbyten, så kommentera ifall du vill göra ett!


 


Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se