dreamsims

Direktlänk till inlägg 15 juli 2015

Aktiviter efter skolan

Av Tove - 15 juli 2015 20:26

Hej!
I'm back! Var ju i Danmark och kom hem i söndags, men har haft lite annat för mig så detta blir mitt första inlägg sedan jag åkte. 


I detta inlägg tänkte jag ta upp det mesta om aktiviter efter skolan, som kommer med i expansionpaketet Leva Livet! 

 

Vilka kan gå på aktiviterna?

Barn och tonårssimmar kan gå på aktiviter efter skolan.

 

Finns det begränsningar?

Ja, dessvärre finns det tyvärr lite begränsningar när det gäller aktivitetsval. Barn kan endast gå på balett och scouterna medan tonårssimmar kan gå på alla aktiviteter som finns inklusive balett och scouterna. 

 

Pris?

Det är helt gratis.

 

Hur anmäler man sig?

Via datorn eller telefonen. Antingen kan föräldrarna göra det eller barnen själva.

 

När?

Aktiviterna har ett förbestämt tidsschema, 2 gånger i veckan. Alla aktiviteter sker efter skoltid. Det är inte obligatoriskt att dyka upp vid tillfällena men det är inget som rekommenderas, haha.

 

Man kan kombinera flera aktiviter med varandra, så man kan alltså gå på fler än en. Men det måste passa in i tidsschemat, så man kan inte gå på två aktiviteter om de ligger på samma dag och tid.

 

DESSA ÄR AKTIVITERNA:

 

o Konstföreningen - Låt dina simmar få konstfärdigheten och skulpteringsfärdigheten (om man har Drömjobb) och utvecklas inom konstområdet! 

 

o Idrottsföreningen - För de atletiska ungdomarna! Var med i skolans fotbollslag och träna upp lagagendan och den atletiska förmågan.


o Skoltidningsföreningen - Perfekt för de skrivande ungdomarna som vill vara delaktig i skolans skoltidning! Tränar upp författarfärdighet och fotograferingsfärdigheten (om man har Destination Världen)

 

o Teaterföreningen - Passar för karismatiska simmar eller för de som vill lära sig den karismatiska färdigheten.

 

o Debattföreningen - Denna förening debatterar på sina kurser och de som går där lär sig logik.

 

o Musikföreningen - För musikaliska eller för de som vill bli musikaliska! Lär ut instrumenten piano, bas, gitarr och trummor.

 

o Studieföreningen - Perfekt för studieinriktade simmar som vill lära sig att plugga snabbare. Under aktivitens gång görs läxorna.

 

o Hantverksföreningen - Hantverksföreningen är för tonårssimmar som vill lära sig allt inom skulptering, uppfinning och händighet. 

 

FÖR BARN:

 

o Balett - Balettföreningen tränar balett och man har sedan möjlighet att visa upp olika balettsteg till exempel plié för andra. Finns 3 nivåer och barnen kan få den dolda färdigheten Balett.

 

o Scoutföreningen - Bra för simmar som älskar naturen och att spendera sin tid utomhus! Barnen lär sig fiskefärdigheten och kan få den dolda färdigheten Scouting. Barn som gått scouting kan göra olika interaktioner för andra.

 


Efter?

När tonårstiden är över måste därmet simmarna sluta på aktiviterna. Då brukar en ceremoni hållas och tonåringarna kan få priser eller utmärkelse för deras hårda och (förhoppningsvis) engagerade jobb. 

 

En bild på en sim i Shang Simla!

BTW: Jag har ett utkast från den nya PGC-delen som jag av misstag råkade publicera utan bilder. Det var ett misstag och inlägget publiceras igen när det har kommit in bilder igen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

16 juli 2015 00:10

Man kan anmäla sig vid skolan också :-)

Tove

18 juli 2015 19:50

Tack för att du sa det, jag glömde alldeles bort det! Men de två ovannämnda alternativen är de jag oftast anmäler mina simmar via. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove - 13 oktober 2015 19:06

Hejsan på er Har gått ett litet tag nu sen jag skrev det där sluta-inlägget. Men har tänkt på saken, Sims kommer aldrig försvinna ur mitt hjärta, och bara för att jag inte bloggar betyder det inte att bloggen behöver stå still. Så är det någon som ...

Av Tove - 6 oktober 2015 18:05

Det är med ett tungt hjärta jag säger det här. Jag slutar FÖRMODLIGEN. Nu ska jag förklara varför, för ni förtjänar en bra förklaring, för så dåligt jag betett mig mot er. Sagt att jag kommer tillbaka osv och att jag kommer fortsätta blogga.   Fö...

Av Tove - 9 september 2015 11:18

Hej. Nu blir det såhär dåligt inlägg nu igen. Jag bestämde mig ju för att pausa med inlägg, eftersom jag måste fokusera mer på skolan. Men nu känner jag att jag inte vill pausa mer, vill spela och skriva inlägg. Vad är då problemet, kan man tycka. Jo...

Av Tove - 1 september 2015 16:01

Hej hörni.Jag måste ta en bloggpaus. Det har blivit mycket i skolan samt mycket privat också, och jag måste läggga fokus på det. På de senaste veckorna har jag haft ångest över att jag måste publicera något, och på toppen av detta har min simslust fö...

Av Tove - 25 augusti 2015 16:20


Jag har bestämt mig för att starta upp en historia, med den övernaturliga kvartetten som grund, istället för att skriva om deras vardag för att få igång bloggen lite mer. Men jag har iiingen aning om vad den ska handla om? Så därför frågar jag er. :D...

Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se