dreamsims

Direktlänk till inlägg 17 juni 2015

Dolda egenskaper #1

Av Tove - 17 juni 2015 16:14

Hej hörni

Förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare, men har inte hunnit plus att vi har lite strul med Wifi hemma osv. Men i det här inlägget tänkte jag ta upp några dolda egenskaper från Sims 3, tänkte att det skulle vara kul.


Vad är en dold egenskap egentligen?

En dold egenskap är en egenskap som man inte kan välja i CAS. Dolda egenskaper förs vidare i generationer och det krävs en hel del för att barnet ska ärva en dold egenskap. Barn kan födas med sådana egenskaper och har de resten av livet. Observera att denna NPC-sim inte behöver ha en dold egenskap för att föra vidare detta på hens barn utan det blir så automatiskt i så fall.

Hur får man ett barn som har en dold egenskap?

Oftast är det så att om en sim skaffar barn med en NPC i staden kan en dold egenskap föras vidare. Brandmän, poliser, pizzabud och städerskor är några som man kan användas av för att få ett barn med dolda egenskaper.

Vilka är de dolda egenskaperna egentligen?


Dessa är de dolda egenskaperna:

Trait Burglar 

Inbrottstjuv. Denna egenskap kan föras över från NPC-tjuvar som nått nivå 7 i tjuvkarrären där man har inbrott som inriktningsgren. Simmar med den här egenskapen kan smyga istället för att gå och är extra bra på inbrott. 

Trait Can Apprehend Burglar 
Kan ta fast inbrottstjuv. Egenskapen kan föras över från NPC-poliser som nått nivå 3 i poliskarriären. Simmar med denna egenskap kan ta fast, brottas och slåss med inbrottstjuvar direkt hemma och slipper ringa polisen. Antar att tjuven skickas hem direkt efter slagsmålet, men har ingen riktig koll eftersom jag aldrig haft en sim med den egenskapen.
  
Kan göra honnör. Egenskapen kan barnen till NPC-militärer som nått nivå 4 i militärkarriären få. Simmar med den här egenskapen kan göra honnör till andra simmar. Även barn till föräldrar som jobbar med militären och gått i scouterna kan få den här egenskapen. 
 
Immun mot eld. Egenskapen kan fås från NPC-brandmäns barn. Simmen som har denna egenskap kan inte dö av eld men kan fortfarande bli svedda och brända. 
 
Pyroman. NPC-brandmäns barn kan få den här egenskapen, vilket betyder att den som har den här egenskapen kan elda upp saker och gillar att göra det. Om denne eldar på saker får hen en positiv humöreffekt av det hela. Simmen kan göra en vanlig frukt till eldfrukt och klarar sig längre i bränder. Om ens pappa eller mamma är ande kan Pyromanegenskapen föras över till barnet och då  behövs ingen NPC om man går den vägen.
 
Stökar inte ner-egenskapen kan barn av NPC-hembiträden få. Även sådana som jobbar med "underhållsarbete" kan föra över denna egenskap. Den här egenskapen är väldigt användbar om man vill slippa föräldrars tjat om att städa, för den här simmen stökar ALDRIG ner.
 
 

Pizzafantast. NPC-pizzabud kan föra över denna egenskap till dennes barn. Egenskapen gör att barnet/simmen uppskattar pizza och får en humöreffekt när hen äter det.

 

DET VAR ALLA JAG TÄNKTE TA UPP IDAG! Gör en del 2 med lite mer dolda egenskaper, för det finns fler. Jag hoppas ni är lika taggade som jag för lite längre fram kommer jag presentera en ny familj att följa! :)

Puss och kram, kommentera gärna om ni har några frågor och så. :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chamomile Tea

19 juni 2015 11:42

Bra inlägg! Hur många dolda egenskaper finns det? Skickade förresten ett mejl åt du på bloggens adress.

Tove

15 juli 2015 15:43

Tack! Har ingen direkt siffra i huvudet, men några fler än de jag skrev om finns det! :) Förlåt för sent svar också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove - 13 oktober 2015 19:06

Hejsan på er Har gått ett litet tag nu sen jag skrev det där sluta-inlägget. Men har tänkt på saken, Sims kommer aldrig försvinna ur mitt hjärta, och bara för att jag inte bloggar betyder det inte att bloggen behöver stå still. Så är det någon som ...

Av Tove - 6 oktober 2015 18:05

Det är med ett tungt hjärta jag säger det här. Jag slutar FÖRMODLIGEN. Nu ska jag förklara varför, för ni förtjänar en bra förklaring, för så dåligt jag betett mig mot er. Sagt att jag kommer tillbaka osv och att jag kommer fortsätta blogga.   Fö...

Av Tove - 9 september 2015 11:18

Hej. Nu blir det såhär dåligt inlägg nu igen. Jag bestämde mig ju för att pausa med inlägg, eftersom jag måste fokusera mer på skolan. Men nu känner jag att jag inte vill pausa mer, vill spela och skriva inlägg. Vad är då problemet, kan man tycka. Jo...

Av Tove - 1 september 2015 16:01

Hej hörni.Jag måste ta en bloggpaus. Det har blivit mycket i skolan samt mycket privat också, och jag måste läggga fokus på det. På de senaste veckorna har jag haft ångest över att jag måste publicera något, och på toppen av detta har min simslust fö...

Av Tove - 25 augusti 2015 16:20


Jag har bestämt mig för att starta upp en historia, med den övernaturliga kvartetten som grund, istället för att skriva om deras vardag för att få igång bloggen lite mer. Men jag har iiingen aning om vad den ska handla om? Så därför frågar jag er. :D...

Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se