dreamsims

Direktlänk till inlägg 12 mars 2015

Hur man blir en sjöjungfru

Av Tove - 12 mars 2015 10:44

Hejsan!

Nu är det femte dagen med feber och förkylning... Inte kul. Men de här dagarna har jag spelat mycket Sims, i Isla Paradiso och då kom jag ju genast på att tänka på sjöjungfrur. Min lillasyster Meya skrev en fråga och bad ig göra ett inlägg om hur man blir en sjöjungfru så lets go!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du börjar med att bosätta din sim i Isla Paradiso, för annars fungerar det inte. Första steget är att skaffa dig dykfärdigheter, för din sim ska alltså träffa en sjöjungfru.


Lättaste sättet att träna på dykning är snorkling, vilket kan göras i hav, sjöar eller pooler, eller om din sim har råd kan den gå på en dykarlektion på vetenskapslabbet.

 


När din sim nått nivå 3 inom dykning kommer hen att kunna dyka i det första "riktiga" dykarstället, djupt nere i havet. Platsen heter då Stenrevet och är en plats där alla kan dyka från och med nivå 3. 


Sänd ner din sim till Stenrevet, det är inte så mycket att skryta om egentligen, ett litet område. När din sim är där nere ska du träffa på en sjöjungfru/triton. Triton = Manlig sjöjungfru. Ibland finns ingen där, kanske träffar du på andra dykare och ibland finns det en sjöjungfru. 


Well, om det inte finns någon där är det bara att återvända. Sänd ner simmen igen dagen däpå och hoppas på det bästa. När din sim träffat en sjöjungfru/triton är det bara att skicka fram din sim till den, och börja bygga upp vänskap med den. 


TIPS: Du kan skriva in testingcheatsenabled true i fuskrutan för att dra upp vänskapsmätaren till max. Du kan även kalla på sjöjungfrun/tritonen med ett snäckskal på land, tryck bara på personen i vänlistan och välj "kalla på", och då kan du bygga upp relationen. 


När din sim känner hen mycket bra, fortsätt prata. När de har pratat med varandra ett tag kommer sjöjungfrun/tritonen ge din sim "kelp". Det är kelpet din sim ska äta för att bli en del av vattenfolket. OBS! Sjöjungfrun/tritonen kommer bara ge din sim kelpet om ni befinner er UNDER VATTNET.Skicka upp din sim igen och ät kelpet. Då kommer simmen fastna i "bubblor", ha på hög hastighet så att det går snabbare. Efter några timmar kommer din sim vara en sjöjungfru/triton!

 

Alla nya sjöjungfru får sjöjungfrufenor och snäck-bhar i lila, vill du ändra detta kan du trycka på spegeln och "ändra färg på snäckskal" om jag inte minns fel.


HOPPAS DETTA HJÄLPTE!
Kram!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove - 13 oktober 2015 19:06

Hejsan på er Har gått ett litet tag nu sen jag skrev det där sluta-inlägget. Men har tänkt på saken, Sims kommer aldrig försvinna ur mitt hjärta, och bara för att jag inte bloggar betyder det inte att bloggen behöver stå still. Så är det någon som ...

Av Tove - 6 oktober 2015 18:05

Det är med ett tungt hjärta jag säger det här. Jag slutar FÖRMODLIGEN. Nu ska jag förklara varför, för ni förtjänar en bra förklaring, för så dåligt jag betett mig mot er. Sagt att jag kommer tillbaka osv och att jag kommer fortsätta blogga.   Fö...

Av Tove - 9 september 2015 11:18

Hej. Nu blir det såhär dåligt inlägg nu igen. Jag bestämde mig ju för att pausa med inlägg, eftersom jag måste fokusera mer på skolan. Men nu känner jag att jag inte vill pausa mer, vill spela och skriva inlägg. Vad är då problemet, kan man tycka. Jo...

Av Tove - 1 september 2015 16:01

Hej hörni.Jag måste ta en bloggpaus. Det har blivit mycket i skolan samt mycket privat också, och jag måste läggga fokus på det. På de senaste veckorna har jag haft ångest över att jag måste publicera något, och på toppen av detta har min simslust fö...

Av Tove - 25 augusti 2015 16:20


Jag har bestämt mig för att starta upp en historia, med den övernaturliga kvartetten som grund, istället för att skriva om deras vardag för att få igång bloggen lite mer. Men jag har iiingen aning om vad den ska handla om? Så därför frågar jag er. :D...

Presentation


Välkommen till min Sims 3 blogg! Jag heter Tove och är en tjej på snart 13 år gammal, jag har spelat Sims i 3-4 år. På den här bloggen kommer jag skriva om det mesta som rör Sims. Jag gör länkbyten så kommentera ifall ni vill göra ett. Kul om du stanna

Fråga mig

21 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vilken familj tycker ni bäst om och vilken familj vill ni se mer av på bloggen? :)
 PGC Winter
 The Career Challenge familjen Hope
 100 baby challenge-familjen
 Livet med en alien
 Mitt simsliv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Regler på bloggen

Jag har några regler på bloggen för att det ska bli en trevlig plats. 

1. Var trevlig mot andra! Det inkluderar mig också.Säg inga fula ord, kommentera inga dumma grejer! Tänk efter innan du skriver något dumt! Det sårar faktiskt. Något elakt över huvud taget förekommer inte på denna blogg!

2. Det är okej att göra reklam för sin blogg, men på ett hyfsat och artigt sätt. 

3. Frågor ställs i frågerutan och inte i kommentarerna! Visst är det okej med frågor i kommentarsfältet men helst ska de vara i frågerutan. 

 

Jag har rätt att blockera din IP-adress ifall du är otrevlig mot mig eller någon annan.  Men åsikter om bloggens förbättrande kan jag gärna ta emot, men tänk på att göra det på ett trevligt sätt.  Om du tycker att det är något jag gör fel och kan ändra på, skriv hur jag kan ändra på det.

 

Jag hoppas att ni följer bloggen, och ha förresten en trevlig dag! :) 

 

 

 

Sök i bloggen

Mail

Jag har en mail till bloggen! Jag tar emot bilder, gästinlägg, frågor, förslag på hur bloggen kan förbättras, tävlingsbidrag (om jag har en tävling) och allt mellan himmel och jord! Vill du bara säga hej eller berömma något är det självklart välkommet. 

 

Så maila till: dreamsims@outlook.com

 

Ser fram emot att få ditt mail. 

Senaste inläggen

Arkiv

Länkbyte

Vill du göra ett länkbyte med mig? Jätteroligt att höra! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta att du vill göra ett länkbyte, och självklart skriva adressen till din blogg! Om du vill maila går det också bra (tove.c@hotmail.com). Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar! 

 

Om du tar bort mig från din lista med länkningar, tar jag bort din länkning. ;) 

Hoppas nu att ni vill göra ett länkbyte med mig! Tack på förhand.

Länkar

Kategorier

Copyright

&copy; DreamSims Tove 2013-2014

 

Alla bilder och texter ägs av mig och får inte kopieras utan tillstånd. Undantag om jag anger att det är från någon annan.

 Jag äger ingenting av The Sims, utan det ägs av varumärket EA. 

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ dreamsims med Blogkeen
Följ dreamsims med Bloglovin'

The Sims 3 online

Thesims3.com heter jag tove65, lägg gärna till mig!

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se